پست‌های پرطرفدار

۱۳۹۱ مرداد ۹, دوشنبه

سیب زمینی شکم پر


سیب زمینی‌ شکم پر که در رستورانهای اینجا خیلی‌ معمول و محبوبه.

سیب زمینی‌‌های درشتی (bake potato) را انتخاب کنید. بعد از شستن آنها، با چاقو یک ضربدرِ نه چندان عمیق روی آن بزنید و با یک میله ی باریک فلزی (مثل میله ی بافتنی) در چند جای آن سوراخ‌هایی‌ را بوجود بیاورید بطوریکه حرارت به اعماق سیب زمینی‌ نفوذ کند. سیب زمینی‌ را در فویل آلومینیومی بپیچید و توی فر‌ یا روی آتش ذغال کباب کنید. در این عکس کبریت فقط بمنظور مقایسه ی اندازه ی سیب زمینی‌ ها، شرف حضور پیدا کرده :)

 
داخل سیب زمینی‌ را با مخلوطی از: خامه ی ترش، هویج رنده شده، قارچ پخته شده و ژامبونِ خرد شده، پر کنید.


 از ژامبون میتونید صرفنظر کنید و یا اینکه آنرا با گوشت‌های دیگر جایگزین کنید، همچنین به جای خامه ترش میتونید از ماست پر چرب استفاده کنید، اما فراموش نباید کرد که خودِ سیب زمینی‌ خیلی‌ خشکه و این غذا برای خوشمزه شدن احتیاج به مواد چرب دارد.

 در این عکس، میگو و بیکن جنبه ی تزئینی دارند

۱ نظر:

  1. با سلام .ممنونم از دستورات بسیار خوب شما .در ضمن من شدیدأ دنبال پیدا کردن یک دستور خوب برای باقلوا هستم .

    پاسخحذف