پست‌های پرطرفدار

۱۳۹۱ مرداد ۴, چهارشنبه

میرزاقاسمی مرزن آبادی


تنها فرقی‌ که میرزا قاسمیِ مرزن آبادی با میرزا قاسمیِ گیلانی دارد اینست که بادمجون را بعد از کباب کردن و پوست گرفتن بخوبی با چرخ گوشت یا دستگاه‌های غذا ساز و یا هاون لهٔ میکنند.



هیچ چیز بد مزه تر از زرده‌ای که زیاد پخته شده باشد و سفیده‌ای که کم پخته شده باشد، نیست. وقتی‌ در انتها تخم مرغ‌ها را توی میرزا قاسمی می‌شکنید، قبل از هم زدن مدتی‌ صبر کنید تا سفیده‌ها پخته شوند و برنگ سفید در بیایند، بعد زرده‌ها را هم بزنید و خیلی‌ زود ماهیتابه را از روی اجاق بردارید

 

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر