پستهای پرطرفدار
-
آنچه که در اروپا (یا حداقل در سوئد) به "بیف" معروفه، در حقیقت همان کتلت خودمون بدون سیب زمینی است که با گوشت چرخ کرده تهیه م...
-
اگر به مرغ تازه و رسمی و از نژادِ خوب دسترسی دارید، بهتره که آنرا بجای سرخ کردن و یا کباب کردن، بروش زیر آبپز و با چلو کره سرو کنید ...
-
خمیر ترش با "مخمر" فرق داره. مخمر در دو نوع خشک و تازه در بازار برای خرید وجود داره، اما "خمیر ترش" را فعلا فقط...
-
اون ماهی سفیدهای چرب و مفید و باارزشِ دریای خزر را در واقع ما با سرخ کردنهای بیرحمانه، بی ارزش میکردیم. باهاش "مقوا سرخ کرده...
من اصلا یادم نبود شما لپه پلو درست کردین که امروز یک پست شبیه اینو گذاشتم تو وبلاگم و هانی باهوش یادم انداخت شمام یک مدل لپه پلو دارین . اما چطوریه که همیشه غذاهای شما از من خوشمزه تره آخه ؟ من دچار کمبود محبت دارم میشم . دهنم آب افتاد به خدا . تازه من خوابم نمیره نصفه شبی .
پاسخحذفبر عکس من لپه پلوی شما رو بیشتر دوست داشتم. با اون کوفتههای ریز، اشرافی تر بود
حذف