پست‌های پرطرفدار

۱۳۹۱ مرداد ۹, دوشنبه

کباب کاسه ای


کباب نا متعارف و شیک
مایه کباب کوبیده ( مایه کباب کوبیده از نظر من یعنی‌: گوشت گاو چرخ کرده با ۱۲-۲۰ درصد چربی‌، پیاز، نمک و هیچ چیز دیگر) را طبق عکس، روی جداره ی داخلی‌ِ یک کاسه ی فلزی پخش کنید و در فر‌ با حرارت ۲۵۰ درجه سانتیگراد، کباب کنید. و یا اینکه کاسه را به نانوایی سنگکی یا بربری محله ی خود بسپارید، تا در تنورِ خود برایتان کباب کند


در صورت تمایل، مقداری گوجه فرنگی‌ و فلفل سبز دلمه‌ای داخل کاسه قرار دهید که در اینصورت باید بعد از مدتی‌ کاسه را از فر‌ خارج کنید، آبی را که داخل کاسه جمع‌ شده بهمراه گوجه و فلفل خالی‌ کنید و دوباره کاسه را مدتی‌ در فر‌ حرارت دهید. آب و گوجه و فلفل را از صافی عبور دهید که از اینطریق "آب کباب" خوشبو و خوشمزه‌ای را بدست خواهید آورد





۹ نظر:

  1. kheili kheili aly hast az shoma moteshakeram mr kafaee

    پاسخحذف
  2. سلام هرچقدر از کارهای شما تعریف کنم بازم کمه، امیدوارم؛ بودند کسانی‌ مثله شما که غذاهای لذیذ ایرونی‌ رو به دنیا معرفی‌ میکردند

    پاسخحذف
  3. این دیگه چلو کباب نیس. بلکه کباب پلو هس. یعنی آاااااااخرشه!

    پاسخحذف
  4. خیلی عالیه،ممنونم

    پاسخحذف