جوجه کباب را من با طعم ترش نمیپسندم و برای "مزه دار" کردن آن فقط از پیاز، ماست، زعفران، روغن مایع و نمک استفاده میکنم. در این مرحله، زیاد از زعفران استفاده نکنید چرا که مقدار زیادی از آن جذبِ پیاز میشود که هیچ مصرفی نداره. پیاز را رنده نکنید چون تکههای ریز آن روی سطح گوشت باقی میماند و ظاهر خوبی به جوجه کباب نمیدهد. پس از اضافه کردن این مواد به تکههای گوشت، مخلوط را بمدت ۳-۵ ساعت در یخچال نگاه دارید.
لابلای تکههای گوشت، بریدههای فلفل دلمهای در رنگهای مختلف قرار بدین که هم از نظر ظاهر و هم از نظر مزه، اشتها را تحریک میکنند. با قلم موی آشپزی، مجددا روغن مایع و زعفران روی جوجهها بمالید و روی آتش ذغال، کباب پز برقی و یا داخل فر، بخوبی کبابشان کنید.
نوش جان شما و میهمانان
ووااااااااااای من که دهنم آب افتاد دستتون درد نکنه استاد عزیز.
پاسخحذفنووووش جونتون
سر شما درد نکنه خانم نسرینِ گرامی
حذفعجب کبابی شده آقای کفایی...چه رنگ و رویی داره
پاسخحذفقابل شما رو نداشت
حذفوسوسه انگیز و عالیه ـ دستتون درد نکنه
پاسخحذفسر شما درد نکنه
حذف