پستهای پرطرفدار
-
کباب ترش گیلانی در حقیقت تکههای گوشت "ماریناد شده" هستند که بعد از چند ساعتی به سیخ کشیده میشوند و روی آتش ذغال یا کباب ...
-
این درسته که ماهی رو نباید زیاد سرخ کرد و ازش "مقوا سرخ کرده" درست کرد، اما گاهی آدم بیاد بچگی هاش و ماهی سرخ کردنهای ماد...
دستورش رو نمیدین؟
پاسخحذفدستورش رو بزودی همراه با چند عکس، تکمیل و تقدیم میکنم
حذفاین نونهای خوشگلتون منو برررررررد تو خاطرات کودکیم ... الان به سختی و فقط از یک سری نانوایی های خاص می شه پیداشون کرد ... چقدر عالی می شه که بتونیم خودمون تهیه اش کنیم و دیگران رو هم تو لذتش سهیم کنیم ... منتظر دستور بی نقصتون می مونم استاد ...امیدوارم انتظارم خیلی طولانی نشه !
پاسخحذف