پست‌های پرطرفدار

۱۳۹۱ دی ۲, شنبه

آلبوم شماره دو












































۷ نظر:

  1. یعنی اول صبحی دل ضعفه گرفتم ؛ یکی از یکی زیباتر واشتها برانگیزتر ، خسته نباشین

    پاسخحذف
  2. اون پیازها رو با مشت میکوبید؟ میشوریدشون؟ تهش رو میگیرید؟

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. سلام، بله بخوبی می‌شورمش اما تهش رو نمی‌گیرم. پیازی که با مشت شکسته می‌شه (حتما لازم نیست با مشت شکسته بشه، میتونه با ضربه ی چکش یا پتک هم شکسته بشه) شیرینتر می‌شه، علتش هم اینه که گازی که در لابلای ورقه‌های پیاز وجود داره، بیکباره خارج می‌شه.

      حذف
  3. بابا آفرين ! احسنت !
    به اين همه سليقه و حوصله !
    من كه ديگه كم آوردم ...
    حقيقتا زبان قاصره از تعريف اينهمه سليقه ...

    پاسخحذف
  4. عالییییییییییییییییییییییه ای کاش طرز تهیش هم بود

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. عکس‌هایی‌ که اینجا می‌بینید، عکس‌های قدیمی‌ هستند که دستورشون رو در صفحات فیس بوکی ما (سفره ایرانی‌ یا Iranian Face Cook) می‌شه پیدا کرد. هر کدوم را خواستین، بگین که براتون لینک بگذارم.

      حذف