پست‌های پرطرفدار

۱۳۹۱ آذر ۲۹, چهارشنبه

شکلات پنجره ای


این نوع شکلات رو با انواع و اقسام مغز‌های درختی (گردو، بادام، پسته) و همچنین پودر نسکافه، شّکر وانیلی و ........ می‌شه درست کرد.
روی یک ورقه از این کاغذ‌های روغنی (معروف به کاغذ شیرینی‌ ) مغز پسته ی خرد شده و همچنین دانه‌های انار بریزید.



صد گرم شکلات را روی حرارت ذوب کنید (من شکلات ۵۵% را انتخاب کردم و آنرا در ظرف چینی‌ بمدت یک و نیم دقیقه در ماکرو فر‌ حرارت دادم. قدرت ماکرو فر‌ِ من ۷۵۰ وات بود. مراقب باشین شکلات نسوزه) و آنرا با قاشق بصورت نوار‌های باریک، از چپ به راست و از بالا به پایین و از مغرب به مشرق، از شمال غربی به جنوب شرقی‌, روی پسته و انار بریزید و بگذارید تا شکلات سرد بشه.


بعد از سرد شدن شکلات، این مجموعه بصورت یک ورقه ی بهم چسبیده در میاد که خیلی‌ راحت بکمک یک قاشق یا کفگیرِ مسطح، از کاغذِ زیرش جدا می‌شه. آنرا با دست به قطعات نامنظم ببرید و در ظرف قرار بدین.



۱۹ نظر:

  1. واای چقدر عالی بود دستتون درد نکنه

    پاسخحذف
  2. خدای من چقدر ناز و خوشمزه شدن اینا ، حتما حتما برای صنم باید درست کنم ؛ مرسیییییی استاد :)

    پاسخحذف
  3. عالي بود
    وبا سليقه
    مثل هميشه
    موفق باشيد

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. البته من محمد هستم از ايران جناب كفايي
      مشتري دايم سايت عالي شما هستم
      ولي تا به حال كامنتي نذاشته بودم
      ديدم بي انصافيه تشكر نكنم
      تعجبم از اينه در حاليكه زنهاي محترم كشور ما الان به زور شام يا ناهار درست ميكنن ... چطور يه آقايي مثل شما در كشور غريب اينهمه سليقه براي آشپزي و انتقال اين تجارب به ديگران داره
      هرچند من خودم دستي بر آتش در آشپزي دارم
      به هر حال ممنون از اينهمه ذوق و سليقه و وقتي كه ميذاريد

      حذف
    2. محمد آقا، سلام. قرار نبود که ما منتظر "خانمهای محترم کشورمون" بمونیم. ما مردها خودمون میپزیم و می‌خوریم و خودمون هم روز قیامت، جوابگو هستیم :)

      حذف
    3. آفرین بر شما !
      به نظر من آشپزی نه تنها یه هنره بلکه به من یکی آرامشی میده که مشکلاتم رو فراموش میکنم .
      در واقع آشپزی کردن رو بیشتر از خوردن غذا دوست دارم !
      نمیدونم این مورد در مورد شما هم صدق میکنه ؟
      راستی شما مقیم سويد هستید ؟

      حذف
    4. آقا محمد، یادم نیست کدام بزرگی‌ گفته بود: شما وقتی‌ انگور میخورید و همزمان به چیز‌های دیگه فکر می‌کنید، در واقع اون انگور را حرام کرده اید و دور ریخته اید. امیدوارم شما هم وقتی‌ دستپخت خودتون رو میل می‌کنید، فقط به اون غذا و طعمش فکر کنید، نه به مشکلات زندگی‌ که همه ی ما داریم.

      حذف
  4. پاسخ‌ها
    1. این نظر توسط نویسنده حذف شده است.

      حذف
  5. سلام خانم عاطفه، ببخشید که اول به جا نیاوردم

    پاسخحذف
  6. آقای کفایی شما یک هنرمند تمام عیارید

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. سلام خانم فریبا، محبت دارین شما.

      حذف
  7. از مغرب به مشرق :))))))))))
    اینو برای هستی و مانی درست کردم اقای کفایی...خیلی عالی بود

    پاسخحذف
  8. احسنت به این حسن سلیقه شما استاد

    ملودی

    پاسخحذف