پست‌های پرطرفدار

۱۳۹۲ دی ۳۰, دوشنبه

Pita bröd - نون پیتا


نون پیتا از جمله نون هائیست که مصرف چند گانه دارند و با مواد‌های مختلفی‌ مصرف میشود که معمولترین ومعروفترین آن، "دنر کباب" است.


برای تهیه ی این نوع نا‌ن، میتوانید از خمیرِ نا‌ن بربری که دستورش در همین وبلاگ و "در اینجا" آمده است، استفاده کنید.
اما وقتی‌ از خمیر چونه می‌گیرید، چونه‌های کوچکتر، یعنی‌ کمی‌ بزرگتر از یک گردو، بگیرید و آنها را بمدت نیم ساعت زیر دستمالِ مرطوب، استراحت بدین. به توضیحات من در مورد باز کردن و پهن کردنِ چونه‌ها در بخش "نون بربری" توجه کنید که به جای آرد، از روغن مایع روی سطح استیل استفاده می‌کنم. خمیر‌های پهن شده را روی سینی فر قرار بدین و آنرا داخل فر که قبلا حرارتش به حداقل ۲۵۰ درجه سانتیگراد رسیده، بگذارید و تمام مدت مراقبشان باشید.


خمیر‌ها داخل فر بلافاصله دو لایه میشوند و حالت "توپی‌ شکل" به خود میگیرند که عیبی نداره و نباید نگران شد.


نانها را بعد از آماده شدن از فر خارج کنید و آنها را مدتی‌ روی یک نرده در معرض هوا قرار بدین.


نوش جان.


۲ نظر:

  1. آيا مي تونيم خمير نون بربري آماده از نونوايي بگيريم؟

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. سلام، بله می‌شه، اما خمیر را در خانه باید به چونه‌های کوچکتر تقسیم کنید.

      حذف