شام چی داریم؟؟
پستهای پرطرفدار
بیف "والنبرگ" همراه با سالاد سیب زمینی و مارچوبه
آنچه که در اروپا (یا حداقل در سوئد) به "بیف" معروفه، در حقیقت همان کتلت خودمون بدون سیب زمینی است که با گوشت چرخ کرده تهیه م...
مرغِ آبپز
اگر به مرغ تازه و رسمی و از نژادِ خوب دسترسی دارید، بهتره که آنرا بجای سرخ کردن و یا کباب کردن، بروش زیر آبپز و با چلو کره سرو کنید ...
خمیر ترش
خمیر ترش با "مخمر" فرق داره. مخمر در دو نوع خشک و تازه در بازار برای خرید وجود داره، اما "خمیر ترش" را فعلا فقط...
ماهی سرخ شده
اون ماهی سفیدهای چرب و مفید و باارزشِ دریای خزر را در واقع ما با سرخ کردنهای بیرحمانه، بی ارزش میکردیم. باهاش "مقوا سرخ کرده...
۱۳۹۲ دی ۱۲, پنجشنبه
شکلات پنجرهای (آرشیو)
ما ایرانیها دست از سر این "انار" برنمیداریم و دانههای آنرا توی همه چیز میریزیم، فقط مونده آنرا به کله پاچه و سیرابی هم اضافه کنیم.
دستور این شکلاتهای پنجرهای را در
"اینجا"
بخوانید
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر
پیام جدیدتر
پیام قدیمی تر
صفحهٔ اصلی
اشتراک در:
نظرات پیام (Atom)
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر