شام چی داریم؟؟
پستهای پرطرفدار
پیش غذا، تاپاس و یا سس پاستای گیاهی با کدو سبز
این معجونِ خوشمزه در حقیقت یکنوع پیش غذا ی بین المللی به اسم Squash First Course هست که امروزه "چند منظوره" شده، بدین معنی ک...
آلبوم شماره ۶
بال مرغ لقمه ای
بال مرغ شاید یکی از لذیذترین قسمتهای مرغ باشه، گر چه خوردنش چندان آسان نیست و حتما باید انگشتان دو دست رو بکار برد. این دستور، خ...
آلبوم شماره ۵
۱۳۹۲ دی ۱۲, پنجشنبه
شکلات پنجرهای (آرشیو)
ما ایرانیها دست از سر این "انار" برنمیداریم و دانههای آنرا توی همه چیز میریزیم، فقط مونده آنرا به کله پاچه و سیرابی هم اضافه کنیم.
دستور این شکلاتهای پنجرهای را در
"اینجا"
بخوانید
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر
پیام جدیدتر
پیام قدیمی تر
صفحهٔ اصلی
اشتراک در:
نظرات پیام (Atom)
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر