پست‌های پرطرفدار

۱۳۹۲ اردیبهشت ۱۱, چهارشنبه

تهدیگ بال مرغ


هر وقت به عکس و دستوری از "ته‌دیگ بال مرغ" برخورد می‌کنم، نگران میشم

چون اکثرا میبینم که بالها را ته قابلمه چیده اند و روی آنرا با برنج آبکش شده پوشانده اند و شعله چراغ را روشن کرده اند، بدون توجه به اینکه آیا با چنین روشی‌ حرارت داخلی‌ بالهای مرغ به ۱۹۰ درجه میرسه و باکتریها کشته میشوند یا خیر.
برای اطمینان بهتر است که اول یک‌طرف بالها را سرخ کنیم و بعد طرف سرخ نشده را کف قابلمه قرار بدیم و رویش را با برنج آبکش شده بپوشانیم و شعله را روشن کنیم تا برنج دم بکشه و بالها ته‌دیگ بشوند.
اما مزه دار کردن بالها هم خیلی‌ مهمه. اینکه فقط بالها ترد و کریسپی بشوند، کافی‌ نیست و باید مزه ی خوبی‌ هم داشته باشند. برای اینکار بالها را قبلا بمدت دو ساعت در آب‌نمک در یخچال نگاه دارید تا نمک بخوبی زیر پوست بالها نفوذ کنه و بعد از اینکه بالها را در آبکش ریختید، آنها را با ادویه ی مخصوص مرغ سرخ شده، مزه دار کنید. معروفترین ترکیب ادویه‌ای که برای مرغ سرخ کرده بکار میرود از پنج ادویه ی ۱ - فلفل کوبیده شده ۲ - پاپریکای پودر شده ۳ - تخم گشنیز ساییده شده ۴ - پودر سیر خشک ۵ - پودر تخم خردل تشکیل شده است. نوش جان شما و افراد خانواده





۴ نظر:

  1. ممنون جناب کفایی عزیز

    پاسخحذف
  2. avalin bar ast ke een ra mibinam. bezodi dorost khaham kard!
    Dr Shahin Pourgol
    www.facebook.com/RashtiFood

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. سلام دکتر جان. صفحه تون رو پسندیدم. موفق باشین

      حذف