پست‌های پرطرفدار

۱۳۹۲ اردیبهشت ۲۶, پنجشنبه

چلو گوشت سوئدی


چه مهمان عزیزی دارم امشب !
گوشت گوسفند‌های سوئد در دنیا به مرغوبیت معروفه، اگر چه تولید آنقدر زیاد نیست که دامداران بتوانند مقداری از محصول خود را صادر کنند و هر آنچه که تولید می‌شه، توسط بازار داخلی‌ بلعیده می‌شه. با اینحال نمی‌شه گفت که ملت سوئد به "مزه گوشت گوسفند" عادت دارند و براحتی آنرا مصرف میکنند، بلکه باید با تمهیداتی آنرا درست کرد و بخوبی "بو زدایی" کرد تا مورد قبول طبع‌شان قرار بگیره که در نهایت خیلی‌ خوشمزه می‌شه.
باری، از نظر طرز تهیه به پست "رشته پلو" در همین وبلاگ مراجعه کنید، اما از نظر گوناگونی موادی که بهنگام طبخ به گوشت اضافه می‌شه، در نظر داشته باشید که مواد زیر را هم باید بعد از تفت دادن گوشت به آن اضافه کنید و مقداری آب در قابلمه بریزید که بمدت یک ساعت با حرارت متوسط بجوشد.
بعد از تفت دادن گوشت با پیاز و زردچوبه و اضافه کردن آب، مواد زیر را (کم یا زیاد) بدون تفت دادن به آن اضافه کنید:
- برگ بو
- هویج
- دو حبه سیر
- پودر هل‌‌
- یک مشت مرزه
- رزماری
- مقداری پودر زعفران که بطور مستقیم به آب گوشت اضافه می‌شه
- پودر فلفل سیاه
- نمک هم که جزو واجباته
اطمینان دارم که سوئدی و ایرانی‌ و آمریکایی‌ و آفریقایی و آسیایی، این نحوه طبخ گوشت را دوست خواهند داشت
نوش جان شما و مهمانان





۲ نظر: