پست‌های پرطرفدار

۱۳۹۱ آبان ۱, دوشنبه

پوره ی گًل کلم و هویج




مواد لازم برای دو نفر:
- دویست گرم گًل کلم.
- دویست گرم هویج پوست کنده و تمیز شده.
- پنجاه گرم کره.
- نمک و فلفل و جعفریِ ریز خرد شده.
طرز تهیه:
گًل کلم و هویج را جداگانه (چون زمان پخت‌های متفاوتی دارند) در آب کم نمک بپزید تا حدی که بخوبی نرم شوند. داخل آبکش بریزید تا بخوبی آب و رطوبت آنها از بین برود. داخل کاسه و یا قابلمه هر دوی آنها را با هم با وسیله‌ای مثل گوشتکوب و یا ..... بکوبید و کره، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و بخوبی مخلوط کنید. جعفریِ خرد شده را روی آن بپاشید. 



۳ نظر:

  1. آخی .. نوش جونتون ... غذای سرکارتون بود آقای کفایی؟دورچین خیلی خوبیه ولی فکر کنم خیلی شیرین باشه...دستتون درد نکنه

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. خانم هانیه، "خیلی‌ " شیرین نمی‌شه. حتما میدونید که آدم بعد از خوردن گوشت، به یک چیز شیرین میل پیدا می‌کنه که بعضی‌‌ها بعد از غذا چای با قند، کیک و شیرینی‌، مربا و یا انگور میخورند که این شیرینی‌ِ هویج میتونه جای همه ی اینها رو بگیره.

      حذف
  2. به به من امروز داشتم فکر میکردم پلوی گل کلم با هویج درست کنم ! پوره اینا هم خوشمزه میشه هم خیلی خوشرنگ ! ما الان کوکو سبزی داریم مامانم توش گل کلم هم ریخت ! نمیدونم خوب بشه یا نه

    پاسخحذف