پست‌های پرطرفدار

۱۳۹۱ مهر ۱۳, پنجشنبه

سوپ ذرت


سوپ ذرت یک سوپِ شیرین است که با روش زیر تهیه میشود.


مواد لازم برای دو نفر:
- یک قوطی ذرت کنسرو شده که ۳۰۰ گرم وزن دارد.
- یک پیاز کوچک که بخوبی خرد شده.
- یک قاشق روغن مایع.
- دو عدد سیب زمینی‌ متوسط، پوست گرفته شده و نگینی خرد شده.
- نیم لیتر "بولیون سبزیجات" - عصاره سبزیجات که بحالت جامد در آمده و در آب جوش حل میشود.
- یک دسی‌ لیتر شیر.
- یک قاشق مربا خوری کره.
- برگ‌های جعفری که خیلی‌ ریز خرد شده.
طرز تهیه:
۱- ذرت را همراه با آبش در میکسر و یا در هاون بسایید.
۲- پیاز را در روغن مایع تفت بدین در حدی که فقط نرم بشه، بدون اینکه بخود رنگ بگیرد.
۳- سیب زمینی‌ و بولیون را به پیاز اضافه کنید بطوریکه مایع بولیون سطح سیب زمینی‌‌ها را بپوشاند. انتخاب ماهیتابه با اندازه ی مناسب مهمّه.
۴- سیب زمینی‌ و پیاز را بمدت ده دقیقه بجوشانید.
۵- ذرت و آبش را و همچنین شیر را به آن اضافه کنید.
۶- برای اینکه سوپ غلظت مناسب پیدا کند، میتوانید باز هم به آن بولیون اضافه کنید.
۷- حالا کره را به سوپ اضافه کنید و بگذارید قوام بیاد.
۸- پس از ریختن سوپ در کاسه ها، با جعفری آنرا تزیین کنید.




۵ نظر:

  1. من سوپ شیرین دوست دارم . مرسی از این دستور خوب

    پاسخحذف
  2. خیلی خیلی خوشمزه ست..تجربه سوپ ذرت رو دارم و واقعا دوست داشتم..مرسی آقای کفایی عزیز..کاش یه کاسه پیشم بود الان گلوم رو نرم می کرد

    پاسخحذف
  3. اوووووم ، چقدر عالی ؛ باید برای صنم بدرستم ؛ ذرت خیلی دوست داره

    پاسخحذف
  4. mahshar bood aghaye kafaii aziz,mahsharr..omidvaram ke hamsieh salem bashin .har vaght inja miyam dast khali bar nemigardam ,vaghean mozaliye sham chi bokhorim???pesaram dobare azam khaste barash dorost konam in soop ro.
    tackkkkkkkkk.detvar jatte gott /

    پاسخحذف