این کادر را "elisabet" پیشنهاد و توصیه کرد و مجبورم کرد که برای اولین بار دوربین را روی سه پایه قرار بدم (چقدر خوشحال میشه که اسمش رو اینجا ببینه). غذا هم همون سس بولونزِ تکمیل شده است که دستورش را میتوانید "در اینجا" بخوانید.
پستهای پرطرفدار
-
آنچه که در اروپا (یا حداقل در سوئد) به "بیف" معروفه، در حقیقت همان کتلت خودمون بدون سیب زمینی است که با گوشت چرخ کرده تهیه م...
-
اگر به مرغ تازه و رسمی و از نژادِ خوب دسترسی دارید، بهتره که آنرا بجای سرخ کردن و یا کباب کردن، بروش زیر آبپز و با چلو کره سرو کنید ...
-
خمیر ترش با "مخمر" فرق داره. مخمر در دو نوع خشک و تازه در بازار برای خرید وجود داره، اما "خمیر ترش" را فعلا فقط...
-
اون ماهی سفیدهای چرب و مفید و باارزشِ دریای خزر را در واقع ما با سرخ کردنهای بیرحمانه، بی ارزش میکردیم. باهاش "مقوا سرخ کرده...
خوشحالم که از سه پایه استفاده کردین. کارهاتون دیدنی تر از قبل میشه استاد.
پاسخحذفهومن خان، وقتی دوربین Stabilizer داره، چندان فرقی نمیکنه که با سه پایه و یا بدون سه پایه عکس بگیریم، اینطور نیست؟
حذفهمینطوره استاد. استفاده از استابیلایزر دوربین خوبه ولی به پای سه پایه نمیرسه. با استفاده از سه پایه، علاوه بر یک تصویر بدون لرزش، یک کادر خوب رو میشه بدون زحمت شکار کرد. که صد البته، کادر و نورپردازی عکسهای شما بسیار عالی هستند.
حذف