پست‌های پرطرفدار

۱۳۹۱ دی ۲۵, دوشنبه

ریسالامالتا Risalamalta


ریسالامالتا یک نوع غذا ی سبک و یا دسرِ سوئدی ‌ست که در روز‌های کریسمس و شب سال نو مصرف می‌شه، اما انقدر خوشمزه ‌ست که خیلی‌‌ها حتا چله ی تابستون هم بیادش می‌افتند.
پایه ی اصلی‌ این دسر همون "شیر برنج" خودمونه که چون با برنج سبوس دار درست می‌شه، طعمی متفاوت پیدا می‌کنه والا از هر نظر مثل شیر برنج تهیه می‌شه که بعد از آماده شدن، مقداری خامه چه از نوع خامه شیرینی‌ و چه خامه ی صبحانه، به آن اضافه میکنند و قطعات درشت پرتغال شیرین را هم با آن ترکیب میکنند و همراه با دارچین و شّکر و یا دارچین و مربایی که با میوه‌های ریز بدون هسته (مثلا راسپ بری) درست شده، سرو میکنند.
مطمئناً زن و مرد و پیر و جوون، این دسر را دوست خواهند داشت.

۵ نظر:

  1. ino man nadideh budam aghay kafaii
    .aliiiiiii ye mese hameye karaye digatun .fori raft tu liste ghazaham merciiiiiiiii

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. شیر برنجِ خودمون با خامه و پرتغال شیرین، زنده باشی‌ خانم رها ی خوب و دانا و مهربون

      حذف
  2. یعنی با پرتقال خوب میشه آقای کفایی؟ دلم خواست

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. خوب می‌شه دختر خوب، اگر پرتغال رو از نوع شیرینش انتخاب کنی‌

      حذف
  3. به به چقدر هم شیک و خوشمزست دستتون درد نکنه عالی

    پاسخحذف