پستهای پرطرفدار
-
برعکسِ ما ایرانیها که بلندترین شبِ سال (یلدا) را جشن میگیریم، سوئدیها بلندترین روزِ سال را که امروز است را جشن میگیرند. دیشب را، برای ا...
-
یکی از روشهای مزه دار (ماریناد) کردن مرغ قبل از کباب کردن، استفاده از عسل و خردل است که طرفداران خودش رو داره
-
این آشِ خوشمزه، ریشه در استان همدان و شهرهای نهاوند و تویسرکان داره. دستورش را دوست نازنینی در اختیارم گذاشت.
عجب چیزی شده ، وااااای غشیدم ، من تا حالا نشنیده بودم با پنیر ، یعنی اصلا به ذهنم هم نرسیده بود ، همیشه از شما ایده و کارهای جدید یاد میگیرم استاد ، ممنون
پاسخحذفعکسهاتون هم که مثل همیشه معرکست
پلو و پنیر غذای محبوب ما گیلانی هاست...یعنی مزه می ده ها...اونم با پیاز و باقالی ...به به...تازه اشبل پلا ( پلو و اشبل) که یه چیز دیگه ست :)))))
پاسخحذفولی این پلوی شما خیلی شیک و اشرافیه....ته دیگ گوجه که عالیه...برنج هم خیلی خوشگله...نشنیده بودم...سفید و قهوه ای فقط دیده بودم