پستهای پرطرفدار
-
آنچه که در اروپا (یا حداقل در سوئد) به "بیف" معروفه، در حقیقت همان کتلت خودمون بدون سیب زمینی است که با گوشت چرخ کرده تهیه م...
-
اگر به مرغ تازه و رسمی و از نژادِ خوب دسترسی دارید، بهتره که آنرا بجای سرخ کردن و یا کباب کردن، بروش زیر آبپز و با چلو کره سرو کنید ...
-
اون ماهی سفیدهای چرب و مفید و باارزشِ دریای خزر را در واقع ما با سرخ کردنهای بیرحمانه، بی ارزش میکردیم. باهاش "مقوا سرخ کرده...
-
خمیر ترش با "مخمر" فرق داره. مخمر در دو نوع خشک و تازه در بازار برای خرید وجود داره، اما "خمیر ترش" را فعلا فقط...
عجب چیزی شده ، وااااای غشیدم ، من تا حالا نشنیده بودم با پنیر ، یعنی اصلا به ذهنم هم نرسیده بود ، همیشه از شما ایده و کارهای جدید یاد میگیرم استاد ، ممنون
پاسخحذفعکسهاتون هم که مثل همیشه معرکست
پلو و پنیر غذای محبوب ما گیلانی هاست...یعنی مزه می ده ها...اونم با پیاز و باقالی ...به به...تازه اشبل پلا ( پلو و اشبل) که یه چیز دیگه ست :)))))
پاسخحذفولی این پلوی شما خیلی شیک و اشرافیه....ته دیگ گوجه که عالیه...برنج هم خیلی خوشگله...نشنیده بودم...سفید و قهوه ای فقط دیده بودم