پست‌های پرطرفدار

۱۳۹۱ شهریور ۱۸, شنبه

نودل چینی‌


نودل چینی‌ با روشی‌ متفاوت از پاستا و اسپاگتی پخته می‌شه، به این ترتیب که آب و نمک را به نقطه جوش میرسانید و قابلمه را از روی شعله برمیدارید و نودل‌ها را بلافاصله داخل آب می‌ریزید و در قابلمه را می‌گذارید و بعد از پنج دقیقه آنرا آبکش می‌کنید و با کمی‌ کره بهمراه مواد گوشتی یا گیاهی (در عکس سوسیس Mini Chorizo) سرو می‌کنید


۳ نظر:

  1. خوشششمزست ، دستتون درد نکنه ، صنم منم خیلی دوست داره .....

    پاسخحذف
  2. بله الی هم خیلی دوست داره متشکرم

    پاسخحذف
  3. وای عجب سوسی خوشمزه ایه...واقعا خوشمزگیش مشخصه...ما ولی زیاد اهل نودل نیستیم

    پاسخحذف