نودل چینی با روشی متفاوت از پاستا و اسپاگتی پخته میشه، به این ترتیب که آب و نمک را به نقطه جوش میرسانید و قابلمه را از روی شعله برمیدارید و نودلها را بلافاصله داخل آب میریزید و در قابلمه را میگذارید و بعد از پنج دقیقه آنرا آبکش میکنید و با کمی کره بهمراه مواد گوشتی یا گیاهی (در عکس سوسیس Mini Chorizo) سرو میکنید
پستهای پرطرفدار
-
این معجونِ خوشمزه در حقیقت یکنوع پیش غذا ی بین المللی به اسم Squash First Course هست که امروزه "چند منظوره" شده، بدین معنی ک...
-
بال مرغ شاید یکی از لذیذترین قسمتهای مرغ باشه، گر چه خوردنش چندان آسان نیست و حتما باید انگشتان دو دست رو بکار برد. این دستور، خ...
-
این سبزی پلو با استفاده از دستوری که خانم "سمانه نبوی" محبت کردند و چند روز پیش در صفحه برایمان تایپ کردند، تهیه شده. دستور ...
خوشششمزست ، دستتون درد نکنه ، صنم منم خیلی دوست داره .....
پاسخحذفبله الی هم خیلی دوست داره متشکرم
پاسخحذفوای عجب سوسی خوشمزه ایه...واقعا خوشمزگیش مشخصه...ما ولی زیاد اهل نودل نیستیم
پاسخحذف