پست‌های پرطرفدار

۱۳۹۱ مرداد ۲۳, دوشنبه

روش فرم دادن به کتلت، شامی، همبرگر و ..


اگر به هم شکل و هم اندازه بودنِ کتلت ها، شامی‌ها و همبرگر‌هایی‌ که میپزید، اهمیت میدین از این روش ساده که در آشپز خانه‌های رستورانها بکار میرود، استفاده کنید

یک ملاقه را زیر شیر آب خیس کنید و داخل آنرا بطور فشرده از مایه کتلت خود پر و لبریز کنید


یک چاقو را به لبه‌های ملاقه تکیه دهید و قسمت اضافیِ مایه را که لبریز شده، ببرید




قسمت اضافه را جدا کنید، بطوریکه مایه ی باقیمانده در ملاقه سطح صاف پیدا کند
 
محتویات ملاقه را کفّ دست خود برگردانید و خالی‌ کنید

 
با دست دیگر به آرامی مایه را پهن کنید تا ضخامتِ دلخواهتان را پیدا کند


ملاقه را دوباره خیس کنید و همین عمل را تکرار کنید. کتلت‌ها به اینصورت فرم پیدا میکنند و همه ی آنها دارای وزن و ظاهر یکنواختی میشوند.

در اینجا از یک ملاقه ی بیضی شکل استفاده شده بود که برای شکل دادن به "کتلت" ایده‌آل است



۳ نظر:

  1. خیلی عالی بود. ممنون که این روش را به اشتراک گذاشتید.
    موفق باشید.

    پاسخحذف
  2. با دستگاه فلافل هم میشه :دی

    پاسخحذف
  3. اگر ایران باشید همه لوازم آشپزی فروشی ها قالب کتلت دارند.
    ولی زیبای این روش به ابتکار و در دسترس بودنش در همه جاست.
    با اجازه لینکتون می کنم.

    پاسخحذف