پست‌های پرطرفدار

۱۳۹۱ مرداد ۲۱, شنبه

کوکو مغزگردو


کوکوی مغز گردو - گیاهی


:مواد لازم برای دو نفر 
صد گرم مغز گردو
دو عدد تخم مرغ
یکعدد پیاز کوچک - روی کوچک بودنش تاکید می‌کنم
یک قاشق مرباخوری زعفران آب کرده
مقداری آرد که باهاش غلظت مایه کوکو را تنظیم می‌کنید. میتوانید با یک قاشق غذاخوری آرد شروع کنید
نمک و فلفل به اندازه ی دلخواه
روغن مایع برای سرخ کردن کوکو
صبر و حوصله به اندازه ی کافی‌ - با دلخواه اشتباه نشه

طرز تهیه: مغز‌های گردو را بیست و چهار ساعت در آب و کمی‌ نمک خیس کنید. سپس آنها را در آبکش بریزید و دوازده ساعت بهشون وقت بدین تا نیمه مرطوب شوند. دستگاه "غذا ساز" را آماده کنید و مغز‌ها را در آن بریزید (به این مرحله اصطلاحا فرار مغز‌ها از آبکش، می‌گویند). تخم مرغ‌ها را هم بدون پوست به آن اضافه کنید. پیاز را هم بدون پوست بندازین تو دستگاه. زعفران را هم بریزین روشون. نمک و فلفل و یک قاشق غذاخوری آرد. دستگاه را مدتی‌ بکار بیاندازید و بعد از دقایقی غلظت مایه را کنترل کنید. اگر رقیق بود، مقداری آرد به آن اضافه کنید. در نهایت غلظت مایه باید شبیه به غلظت مایه ی کوکو سبزی بشه. مایه را بمدت پانزده دقیقه روی کابینت آشپزخونه باقی‌ بگذارین تا مزه‌های مواد (بقول سوئدی ها) با هم ازدواج کنند. پس از نوشیدن یک لیوان آب یخ، مایه را بسانِ کوکو سبزی در روغنِ داغ سرخ کنید. همین

۱۲ نظر:

  1. ممنون ...من درست کرم....عااااالی شد...

    پاسخحذف
  2. asheghe in jomlatoonam:sare pirio marekegiri. mamnoon.manam dorost kardam alii bood tamesh.weblogetoona mobarakk.daste haniye ham dard nakone.bazam montazere dastooraye khoshmaze az shoma hastym.

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. مرسی‌ خانم خوب. شما خانم بهاره ی خودمون هستین ؟؟

      حذف
  3. استاد کفائی تبریک عرض میکنم بابت ایجاد این وبلاگ. دسترسی ما به اطلاعات مفید شما آسانتر شد.

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. جناب شرافت، از بودن شما در اینجا خیلی‌ خوشحالم

      حذف
  4. به به جناب کفایی تبریک.خیلی راحتر میتوان به دستورها و تجربیات عالی شما دسترسی پیدا کرد.تشکر.با اجازه من به لینک دوستان اضافه میکنم تا راحتتر بتوانم وارد وب بشم.
    ضمنا با دل جوان,پر از انرژی و شاد ی که دارید, شما همیشه جوانید.

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. خیلی‌ خیلی‌ ممنونم از شما خانم مژگان

      حذف
  5. جناب کفایی عزیز خیلی‌ خیلی‌ تبریک برای این وب لاگ عالیتون.خیلی‌ خوبه که تمام کارای زیباتون رو اینجا می‌شه به صورت یک جا دید و استفاده کرد.برقرار باشید
    ساحل

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. چه خوب که صدای پای این خانم خوب و بامزه، در اینجا هم شنیده شد

      حذف
  6. مبارک وبلاگ بسیار خوشمزتون چقدر هم با مزه نوشتید
    حتما درستش میکنم قوووول میدم :) دستتون درد نکنه

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. سلام خانم لیلا، از بودنتون خیلی‌ خوش‌حالم. لطفا اگر درست کردین، روی اون میز آنتیک چند تا عکس ازش برامون بگیرین :)

      حذف