شام چی داریم؟؟
۱۳۹۵ آذر ۱۹, جمعه
ماهی سرخ شده
›
اون ماهی سفیدهای چرب و مفید و باارزشِ دریای خزر را در واقع ما با سرخ کردنهای بیرحمانه، بی ارزش میکردیم. باهاش "مقوا سرخ کرده...
۱۳۹۵ آبان ۲۹, شنبه
کباب پلیسه
›
کباب پلیسه من دقیقا نمیدونم که آیا اینجور گوشت با این شکل و شمایل در کشورهای دیگه هم عرضه میشه یا نه، به هر حال به انگلیسی میشه: ...
۱۳۹۴ مهر ۷, سهشنبه
بورانی اسفناجِ یونانی
›
بورانی اسفناجِ یونانی که در اروپا بهعنوانِ "مزه ی نوشابههای الکلی" محبوب شده، شباهتها و همچنین اختلافاتی با بورانی اسف...
۱۳۹۴ مرداد ۱۹, دوشنبه
آلبوم شماره ۶
›
۴ نظر:
۱۳۹۴ مرداد ۱۳, سهشنبه
کاهو کشمش
›
کاهو را بجای سکنجبین، با کشمش میل کنید، خوشمزه میشه. با کشمشی که شسته شده و هنوز خیس هست
۲ نظر:
۱۳۹۴ مرداد ۱۱, یکشنبه
آلبوم شماره ۵
›
۲ نظر:
۱۳۹۴ تیر ۲۱, یکشنبه
Grilling´s Plank ( تخته ی چوبی مخصوصِ کباب)
›
طریقه ی جدیدی برای کباب کردنِ انواعِ گوشت با استفاده از تخته ی چوبی
۴ نظر:
›
صفحهٔ اصلی
مشاهده نسخه وب