طریقه ی جدیدی برای کباب کردنِ انواعِ گوشت با استفاده از تخته ی چوبی
موقع کباب شدن، اگر انواعِ گوشتها در تماس با فلز قرار بگیرند، مقداری از طعمِ فلز را بهخود جذب میکنند اما در تماس با "چوب"، طعمِ ملایمِ دودی پیدا میکنند که طعمِ غریب و مطبوعی ست. امروزه تختههای مخصوصِ کباب با جنسِ چوبهای مختلف در فروشگاههای لوازم آشپزخانه برای خرید وجود دارند اما یک تختهای که بهخوبی سمباده ی ریز خورده باشد هم برای اینکار مناسب است. در استفاده از این تختههای چوبی، در نظر داشته باشید که "درجه ی اشتعالِ چوب" برابر با دویست درجه ی سانتیگراد است و بعد از آن چوب شروع به سوختن میکند.
از بیست و چهار ساعت قبل از استفاده، تخته ی چوبی را داخل آب قرار بدین. درجه فر را حداکثر روی صد و نود درجه ی سانتیگراد قرار بدین. بخار آبی که از آبِ داخلِ تخته بوجود میاد، گوشتِ کباب شده را آبدار و پر عصاره میکند و کباب، طعمی دودی پیدا میکند. از این تختهها حتا در منقلهایی که در دارند و ذغال سوز و یا گاز سوز هستند، میتوان استفاده کرد اما همچنان باید در نظر گرفت که درجه ی اشتعالِ چوب دویست درجه هست.
انواع گوشتهای قرمز، مرغ و ماهی را میتوان با استفاده از این تختهها کباب کرد.
کباب برگ همراه با گراتنِ سیب زمینی
بخصوص "همبرگر کبابی" روی این تخته ها، طعمِ بینظیری پیدا میکند.
تزیینهای فانتزی که من هیچگونه علاقه و استعدادی در آن ندارم
سلااااام آقای کفایی عزیز
پاسخحذفچقدر خوشحالم که مطلب جدید گذاشتید.
خیلیییییییی از شما بابت سایت بینظیرتون ممنونم.
خیلی از غذاهای شما رو استفاده کردم و از نگاه کردن هر روزه به سایت شما مثل نگاه کردن به یک اثر هنری بینظیر لذت می برم.
محبت دارین شما خانم حدیثِ گرامی، ممنونم ازتون
حذفسلام. خیلی ممنون بابت آموزش آشپزی خوبتون. خسته نباشید.
پاسخحذفبرای استفاده از تخته ی چوبی در فر بهتر اینه که از untreated lumber استفاده بشه. تخته های چوبی معمول در آشپزخونه اکثرن آغشته به مواد شیمیایی هستن که در حرارت بالای فر احتمالن این مواد رو از خودشون آزاد می کنن.
ماهی.
بله درسته، تختههایی که در فروشگاههای لوازم آشپزخانه برای اینکار وجود دارند، همگی untreated هستند اما از جنس چوبها و درختهای مختلف ساخته شده اند که طبیعتاً رنگها و نقشهای مختلف دارند اما هیچکدام با رنگ یا سایر مواد شیمیایی پوشیده و رنگ آمیزی نشده اند
حذفاز حضورتون ممنونم