بورانی اسفناجِ یونانی که در اروپا بهعنوانِ "مزه ی نوشابههای الکلی" محبوب شده، شباهتها و همچنین اختلافاتی با بورانی اسفناجِ خودمون دارد.
طرز تهیه:
دویست گرم اسفناج خرد شده را همراه با یک عدد سیر (با یک حبه سیر اشتباه نشه) که بخوبی خرد شده را با مقداری روغن زیتون تفت بدین و مقداری زرد چوبه به آن اضافه کنید و خیلی کوتاه مدت به تفت دادن ادامه بدین. سپس مقدار کمی آب به آن اضافه کنید و روی شعله ی ملایم، بمدت ده دقیقه حرارت بدین. مقدار آب باید بقدری باشد که پس از ده دقیقه بخار شده باشد، لذا آب را از ابتدا بمقدارِ کم به آن اضافه کنید و اگر لازم شد با قاشق، آب به آن اضافه کنید بطوریکه بعد از ده دقیقه، محلولی به غلظتِ ماستِ چکیده در قابلمه باقی مانده باشد. به این محلول، نمک به اندازه ی کافی و سپس فلفلِ فراوان اضافه کنید. مقدارِ چهار دسی لیتر ماستِ چکیده (ترجیحا از نوع یونانی) به این محلول اضافه کنید، سه قاشق غذا خوری آب لیموی تازه به آن بیفزایید، بهخوبی هم بزنید و حدود یک ساعت در یخچال نگاه دارید.
وودکای یونانی "اوزو" هم که احتمالا معرف حضورتان هست
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر