گوش فیل از شیرینیجات خیلی قدیمیِ ایرانه که بنظر بعضیها (از جمله خود من) از زولبیا و بامیه خوشمزه تره
مواد لازم و طرز تهیه:
با هفتصد و پنجاه گرم آرد سفید، یک استکان شیر و ۶ عدد تخم مرغ و یک سفیده تخم مرغ خمیر درست کنید که بسیار خمیر چسبنده و مشکلی میشه،
اما اگر روی یک ورق فویل آلومینیوم روغن مایع بریزین و خمیر را روی آن پهن کنید و همچنین انگشتان خود را به روغن آغشته کنید، کار آسان تر میشه.
باری ، خمیر را با نوک انگشتان پهن کنید و مربعهایی از آن ببرید و در روغن سرخ کنید تا رنگ طلایی به خود بگیره. در آبکش بریزید تا روغنها چکیده بشه
توضیح: این مقدار مواد یک عالمه گوش فیل میده، اگر میخواین مثل من با نصف مواد خمیر درست کنید
che ziba bah bah.
پاسخحذفبه به، به حضورتون که زیبا تر از گوش فیل هاست :)
حذفآقای کفایی روی گوش فیلها چه ریخته اید دستور آن را هم لطفا بدهید. در ضمن این گوش فیلها بسیار هوس انگیزند!!!
پاسخحذفسلام خانم لاله بهار. روی گوش فیلها شربت ریختم که به "شهد" هم معروف است. در یک لیتر آب، مقداری شکر بریزید و بجوشانید. چون شکرهای جاهای مختلف دنیا، غلظتهای مختلفی به شربت میدهند، جرات نمیکنم مقدار آنرا و زمان جوشیدن را برایتان بنویسم، اما بعد از مدتی که آب و شکر جوشید، یک قاشق از آنرا داخل نعلبکی بریزید و بعد از اینکه کمی خنک شد، غلظت آنرا کنترل کنید، اگر خوب بود که شربت را از روی حرارت بردارین، و اگر رقیق بود مدتی به جوشاندن ادامه بدین تا به غلظت دلخواه برسید. در پایان مقدار خیلی کمی "جوهر لیمو" به شربت اضافه کنید. موفق باشین
حذفاین نظر توسط نویسنده حذف شده است.
حذف