:مواد لازم برای دو نفر
صد گرم مغز گردو
دو عدد تخم مرغ
یکعدد پیاز کوچک - روی کوچک بودنش تاکید میکنم
یک قاشق مرباخوری زعفران آب کرده
مقداری آرد که باهاش غلظت مایه کوکو را تنظیم میکنید. میتوانید با یک قاشق غذاخوری آرد شروع کنید
نمک و فلفل به اندازه ی دلخواه
روغن مایع برای سرخ کردن کوکو
صبر و حوصله به اندازه ی کافی - با دلخواه اشتباه نشه
طرز تهیه: مغزهای گردو را بیست و چهار ساعت در آب و کمی نمک خیس کنید. سپس آنها را در آبکش بریزید و دوازده ساعت بهشون وقت بدین تا نیمه مرطوب شوند. دستگاه "غذا ساز" را آماده کنید و مغزها را در آن بریزید (به این مرحله اصطلاحا فرار مغزها از آبکش، میگویند). تخم مرغها را هم بدون پوست به آن اضافه کنید. پیاز را هم بدون پوست بندازین تو دستگاه. زعفران را هم بریزین روشون. نمک و فلفل و یک قاشق غذاخوری آرد. دستگاه را مدتی بکار بیاندازید و بعد از دقایقی غلظت مایه را کنترل کنید. اگر رقیق بود، مقداری آرد به آن اضافه کنید. در نهایت غلظت مایه باید شبیه به غلظت مایه ی کوکو سبزی بشه. مایه را بمدت پانزده دقیقه روی کابینت آشپزخونه باقی بگذارین تا مزههای مواد (بقول سوئدی ها) با هم ازدواج کنند. پس از نوشیدن یک لیوان آب یخ، مایه را بسانِ کوکو سبزی در روغنِ داغ سرخ کنید. همین
|
ممنون ...من درست کرم....عااااالی شد...
پاسخحذفمحبت کردین، مرسی
حذفasheghe in jomlatoonam:sare pirio marekegiri. mamnoon.manam dorost kardam alii bood tamesh.weblogetoona mobarakk.daste haniye ham dard nakone.bazam montazere dastooraye khoshmaze az shoma hastym.
پاسخحذفمرسی خانم خوب. شما خانم بهاره ی خودمون هستین ؟؟
حذفاستاد کفائی تبریک عرض میکنم بابت ایجاد این وبلاگ. دسترسی ما به اطلاعات مفید شما آسانتر شد.
پاسخحذفجناب شرافت، از بودن شما در اینجا خیلی خوشحالم
حذفبه به جناب کفایی تبریک.خیلی راحتر میتوان به دستورها و تجربیات عالی شما دسترسی پیدا کرد.تشکر.با اجازه من به لینک دوستان اضافه میکنم تا راحتتر بتوانم وارد وب بشم.
پاسخحذفضمنا با دل جوان,پر از انرژی و شاد ی که دارید, شما همیشه جوانید.
خیلی خیلی ممنونم از شما خانم مژگان
حذفجناب کفایی عزیز خیلی خیلی تبریک برای این وب لاگ عالیتون.خیلی خوبه که تمام کارای زیباتون رو اینجا میشه به صورت یک جا دید و استفاده کرد.برقرار باشید
پاسخحذفساحل
چه خوب که صدای پای این خانم خوب و بامزه، در اینجا هم شنیده شد
حذفمبارک وبلاگ بسیار خوشمزتون چقدر هم با مزه نوشتید
پاسخحذفحتما درستش میکنم قوووول میدم :) دستتون درد نکنه
سلام خانم لیلا، از بودنتون خیلی خوشحالم. لطفا اگر درست کردین، روی اون میز آنتیک چند تا عکس ازش برامون بگیرین :)
حذف