پست‌های پرطرفدار

۱۳۹۳ اردیبهشت ۶, شنبه

بادام پرورده


بادام را هم میشود مثل زیتون پروراند.


دویست گرم مغز بادام را بمدت شش ساعت در آب خیس کنید. طی‌ این مدت، آب آنرا دوبار عوض کنید. سپس آنها را آبکش کنید و به‌خوبی بشویید و دوباره بمدت شش ساعت در آبِ رقیق شده ی نارنج (آبِ یک نارنج + دو دسیلیتر آب و کمی‌ نمک) بخیسانید. بعد از اینمدت، بادامها را آبکش کنید، روی آنها فلفلِ نیمه کوبیده، نمک و دارچین (بله دارچین) بپاشید و بمدت چهار پنج دقیقه در مایکروفر خشک کنید. دوباره روی آنها آب نارنج بچکانید و نمک و فلفل بپاشید و با "ما الشعیر" میل کنید. 

۴ نظر:

  1. وای .. چی میشه این
    به به
    خیلی خوب بود، ممنون آقای کفائی

    پاسخحذف
  2. سلام خانم عاطفه، قابل شما را نداشت.

    پاسخحذف
  3. salam, che khoshgelan ina :)
    daseton dard nakoen!
    rasti eb jaye abe narenj mishe abe porteghale taze ya limo rikht?
    mamnoon

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. سلام خانم، بله می‌شه و فقط طعمِ دیگری پیدا می‌کنه. به مقداری که مصرف می‌کنید، درست کنید چون اگر اضافه بیاد و در محیط خارج از یخچال قرار بگیره، بادام‌ها کپک میزنند. ضمناً ببخشید که جوابتون دیر شد.

      حذف