پرسان پرسان رستورانِ محل کار آقای "استادِ باسواد" را که در نزدیکی ٔپل تجریش قرار داشت، پیدا کردم و همراه با دوستی نازنین، وارد شدیم و سفارش چلوکباب برگ دادیم. قبل از کباب، چلو کرهای را که در عکس میبینید جلوی ما سرو کردند. چلو کرهای که مملو از دانههای شکسته و بهم چسبیده ی برنج بود با پنج مثقال کره که حتا نیمی از چلو را هم چرب نمیکرد. آشپزهای خوب در هیچ جای دنیا تسلیم خسّت و ناخن خشکیِ صاحبان رستوران نمیشوند و با قلدری آنچه را که خود صلاح میدانند، به صاحب رستوران تحمیل میکنند و اگر با مقاومت روبرو شوند، رستورانِ محل کار خود را عوض میکنند. تفاوت قیمت برنج خوب با برنج بد در هر کیلو سه هزار تومان بود. یک کیلو کره در بازار آزاد هجده هزار تومان قیمت داشت و یک پرس چلوکبابی که به قیمت بیست و دو هزار تومان فروخته میشود، باید حداقل حاویِ پنجاه گرم کره باشد.
پستهای پرطرفدار
-
این معجونِ خوشمزه در حقیقت یکنوع پیش غذا ی بین المللی به اسم Squash First Course هست که امروزه "چند منظوره" شده، بدین معنی ک...
-
بال مرغ شاید یکی از لذیذترین قسمتهای مرغ باشه، گر چه خوردنش چندان آسان نیست و حتما باید انگشتان دو دست رو بکار برد. این دستور، خ...
-
این سبزی پلو با استفاده از دستوری که خانم "سمانه نبوی" محبت کردند و چند روز پیش در صفحه برایمان تایپ کردند، تهیه شده. دستور ...
استاد کاش یه چند روز بیشتر بودید تا معجزات اخیر کشور رو به عینه میدیدید. الان اون کره هجده هزار تومانی که شما دیدین، بصورت کاملا قانونی، قیمتش دوبرابر شده است.
پاسخحذفاما حقوقها و درآمدها ثابت باقی مونده
پاسخحذف