پرسان پرسان رستورانِ محل کار آقای "استادِ باسواد" را که در نزدیکی ٔپل تجریش قرار داشت، پیدا کردم و همراه با دوستی نازنین، وارد شدیم و سفارش چلوکباب برگ دادیم. قبل از کباب، چلو کرهای را که در عکس میبینید جلوی ما سرو کردند. چلو کرهای که مملو از دانههای شکسته و بهم چسبیده ی برنج بود با پنج مثقال کره که حتا نیمی از چلو را هم چرب نمیکرد. آشپزهای خوب در هیچ جای دنیا تسلیم خسّت و ناخن خشکیِ صاحبان رستوران نمیشوند و با قلدری آنچه را که خود صلاح میدانند، به صاحب رستوران تحمیل میکنند و اگر با مقاومت روبرو شوند، رستورانِ محل کار خود را عوض میکنند. تفاوت قیمت برنج خوب با برنج بد در هر کیلو سه هزار تومان بود. یک کیلو کره در بازار آزاد هجده هزار تومان قیمت داشت و یک پرس چلوکبابی که به قیمت بیست و دو هزار تومان فروخته میشود، باید حداقل حاویِ پنجاه گرم کره باشد.
پستهای پرطرفدار
-
برعکسِ ما ایرانیها که بلندترین شبِ سال (یلدا) را جشن میگیریم، سوئدیها بلندترین روزِ سال را که امروز است را جشن میگیرند. دیشب را، برای ا...
-
من در فیسبوک نبودم و ارتباطم را طبق یک "متد تراپی" از طریق تمام وسائل ارتباط جمعی با اطراف قطع کرده بودم، که صفحههای آشپزی ...
-
این آشِ خوشمزه، ریشه در استان همدان و شهرهای نهاوند و تویسرکان داره. دستورش را دوست نازنینی در اختیارم گذاشت.
استاد کاش یه چند روز بیشتر بودید تا معجزات اخیر کشور رو به عینه میدیدید. الان اون کره هجده هزار تومانی که شما دیدین، بصورت کاملا قانونی، قیمتش دوبرابر شده است.
پاسخحذفاما حقوقها و درآمدها ثابت باقی مونده
پاسخحذف