پست‌های پرطرفدار

۱۳۹۱ آبان ۱۴, یکشنبه

شیرینی‌ پنیری


شیرینیهای "شور و شیرین" که اکثرا حاوی پنیر هستند، همیشه طرفداران خودش را داشته.
برای تهیه ی این نوع شیرینی‌ که در عکس می‌بینید، به دو ورقه خمیر هزار لا به اندازه‌های ۱۰x۲۰ سانتیمتر، دو عدد گلابی، مقداری پنیر، شّکر و خاکه قند احتیاج دارید.
طرز تهیه: گلابی‌ها را بشویید، با دقت به دو قسمت تقسیم کنید بطوریکه حتا چوبش هم به دو قسمت تقسیم بشه و بعد با ظرافت پوست بکنید. سپس این چهار نیمه گلابی را در آب و شّکر بمدت نیم ساعت بجوشانید. برای اینکه گلابی‌ها رنگ قرمز بخود بگیرند، تعدادی شاه توت و یا تمشک و یا .... به آب و شّکر اضافه کنید.




هر یک از ورقه‌های خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید و وردنه را خیلی‌ آرام و بدونِ فشارِ زیاد روی آنها بکشید. چهار نیمه ی گلابی را طبق عکس زیر روی چهار ورقه ی خمیر‌ها قرار بدین و قسمت بالای گلابی‌ها را با ورقه‌های پنیر بپوشانید و در فر‌ که حرارت ۲۲۰ درجه سانتیگراد دارد، بمدت تقریبی ده دقیقه حرارت دهید. از آنجا که گفته‌اند آشپزی خودش یک نوع ورزشه، پس از اینکه شیرینیها رنگ طلایی بخود گرفتند، زانوان خود را خم کرده و سینیِ شیرینیها را از فر‌ خارج کنید و طاقباز روی آن بخوابید :d.       قبل از سرو، روی شیرینیها کمی‌ خاک قند بپاشید.




طاس اگر خوش بنشیند‌، همه کس نراد است / خمیر هزار لا اگر در دسترس باشد، همه کس قناد است



۹ نظر:

  1. خیلی خیلی عالی شده ، چقدر شعرتون هم دلنشینه :))))
    من یه بار بیسکوئیت پنیری درست کردم و خیلی دوست داشتیم ، این رو هم باید امتحان کنم ، حتما عالیه

    پاسخحذف
  2. هاهاهااااااااااا شما بی نظیرین...."زانوان خود را خم کرده و سینیِ شیرینیها را از فر‌ خارج کنید و طاقباز روی آن بخوابید :d"

    نوش جونتون..خیلی خوشمزه شده...من که هزارلا ندارم اینجا ولی خیلی دلم خواست....واقعا مزه شور و شیرین رو منم دوست دارم...یاد اون نون (شیرینی) پنیر و مربام افتادم..اونم خیلی عالی بود

    چرا یادم میره رشت و تهران میرم هزارلا بخرم آخه؟؟!!

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. خانم هانیه خیر مقدم عرض می‌کنم. حتما میدونید که اگر یک قاشق شّکر و یک قاشق نمک را در یک لیوان آب حل کنیم، مزه ش غیر قابل تحمل می‌شه. اما ترکیبِ یک شورِ معطر با یک شیرینِ معطر، از نظر من چیز جالبیه. قبلا فقط روی نون و کره، مربا میگذاشتند، اما حالا میبینیم که مربا رو می‌شه روی نون و پنیر هم گذاشت.

      حذف
  3. خيلي زيباست و البته بايد خوشمزه هم باشد. يا .... خوشمزه‌ترش مي‌كند؟

    پاسخحذف
  4. مسعود خان، من عقلم به جایی‌ نرسید. خودتون زحمت بکشین و جای اون نقطه چین‌ها رو پر کنید :)

    پاسخحذف
  5. به نظر خیلی خوشمزه میاد. اما لطفا خمیر هزارلا را که خیلی هم باید سخت باشه در وبلاگتان بگذارید.

    پاسخحذف
  6. سلام سر آشپز عزیز

    منم از دیار سوئدم و خواننده همیشگی وبلاگتون.ممنونم از دستورهای عالیتون

    من خیلی وقته دنبال دستور ویننه برود هستم می شه کمکم کنین تا بتونم یه بار امتحانن کنم
    ممنون می شم
    خوش یاشید
    شادی

    پاسخحذف
  7. ostad mishe begin shoma inja az che paniri estefadeh kardin mamanunam.

    پاسخحذف