۱۳۹۱ بهمن ۵, پنجشنبه

روغن زیتون


امروز برای اولین بار تخم مرغ‌ها را با "روغن زیتون" نیمرو کردم. نمیگم مثل کره یا حتا مارگارین WOOOOOW بود یا به قول خانمها: محشر و فوق‌العاده بود، اما قابل تحمل بود، انگار که با روغن نباتی درست شده بود، بویی نداشت و توی ذوق نمی‌زد. البته مراقب بودم که حرارت ماهیتابه و روغن بیشتر از ۱۹۰ درجه نشه، یعنی‌ حرارتِ نه چندان زیاد را انتخاب کرده بودم و با اینحال سفیده ی تخم مرغ‌ها بخوبی پخت و تهدیگ بست، همچنین روغن زیتون را از نوع Extra virgin انتخاب کرده بودم.

۴ نظر:

  1. غذاهاي شما نيمرو باشه يا كباب يا نون پنير، حس خوبي به من مي ده، يه حس آشنا مثه خونه پدري شايد ***
    دستتون درد نكنه

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. این دختر خوب و با حوصله و با سلیقه، خانم لاله

      حذف
  2. سلام استاد.
    حدود 2 سال ونیمه که فقط از روغن زیتون(extra virgin) استفاده میکنم(برا غذا.کیک و شیرینی) و باید بگم تو این مدت وزن کم کردم و احساس سلامتی میکنم

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. زنده باشین و سالم و سر حال. امیدوارم دوستان ببینند که شما حتا در کیک و شیرینی‌ هم از روغن زیتون استفاده می‌کنید.

      حذف