۱۳۹۱ بهمن ۸, یکشنبه
۱۳۹۱ بهمن ۵, پنجشنبه
روغن زیتون
امروز برای اولین بار تخم مرغها را با "روغن زیتون" نیمرو کردم. نمیگم مثل کره یا حتا مارگارین WOOOOOW بود یا به قول خانمها: محشر و فوقالعاده بود، اما قابل تحمل بود، انگار که با روغن نباتی درست شده بود، بویی نداشت و توی ذوق نمیزد. البته مراقب بودم که حرارت ماهیتابه و روغن بیشتر از ۱۹۰ درجه نشه، یعنی حرارتِ نه چندان زیاد را انتخاب کرده بودم و با اینحال سفیده ی تخم مرغها بخوبی پخت و تهدیگ بست، همچنین روغن زیتون را از نوع Extra virgin انتخاب کرده بودم.