این نوع سس پاستا خیلی راحت و سریع درست میشه و بوی خیلی خوبی داره.
مواد لازم برای چهار نفر: ۱۵۰ گرم قارچ، ۲۵۰ گرم برگِ اسفناج فریزری، سه حبه سیر، یک دسی لیتر خامه، ۳۰۰ گرم پاستا، نمک و فلفل و مارگارین، انواع و اقسام مواد گوشتی به انتخاب خودتون. در این عکس از "دل مرغ" که با پیاز و زرد چوبه سرخ شده، استفاده شده
طرز تهیه: قارچها را بشویید و خرد کنید. اسفناج را که یخش باز شده بچلانید. حبههای سیر را پوست بکنید و ریز خرد کنید. سیر و قارچ را در ماهیتابه تفت بدین و بعد اسفناج را به آن اضافه کنید و چند دقیقه تفت بدین. خامه را به آن اضافه کنید , نمک و فلفل بپاشید و ماهیتابه را روی شعله ی کم، گرم نگهدارید.
پاستا را طبق دستورش بپزید و همزمان مواد گوشتی خود را آماده کنید. در اینجا از پاستا نوع Sconcigli استفاده شده است اما به خاطر سپردن اسمهای عجیب غریب پاستاها ضروری نیست و به همه نوع آن فقط میتونیم "پاستا" بگیم. سوئدیها هم همین کار را میکنند. شاید ایتالیایها بخواهند صد نوع پاستا با اسمهای صعب التلفظ اختراع کنند. ما که نباید بزحمت بیفتیم.
بهر حال، پاستا ی پخته شده را توی بشقاب بریزید، سس اسفناج را به آن اضافه کنید و رویش را (اگر خواستین) باموادگوشتی پر کنید. ت
هومممممم....خیلی بایدلذیذ باشه.فردابرم سراغش.دستتون دردنکنه
پاسخحذفسلام خانم صادقی. به سراغش رفتین ؟؟ :)
حذفهوممممممممممممم..محشره استاد..من تا حالا این سس رو برای پاستا استفاده نکردم...همین امشب درست می کنم گرچه ما دو تا رژیم هستیم..برای بچه ها می پزم
پاسخحذفشف هانیه ی عزیز، شما دوتا زن و شوهرِ خوب، بهتره که مثل من شعار "کم بخور، همیشه بخور" را پیشه کنید. حیفه که خودتون رو "تمام و کمال" محروم کنید. مگه نشنیدین که با "کم خوردن"، خارها گل میشوند ؟؟ :)
حذفهاهاهااا با کم خوردن خارها گل می شوند ... چشمممممممممم استاد
حذفسلام
پاسخحذفمطالب خوبی دارین . اگر دلتون خواست میتونین مطالبتون رو توی وبسایت نبینین برای مخاطبان بیشتری منتشر کنید .
http://www.nabinin.com
خانم یا آقای محترم، من با "گردش آزاد اطلاعات" در هر زمینه و به هر شکلی که باشه، موافقم اما نگرانِ این سرقتهای رسانهای هستم که بتازگی خیلی معمول شده. شما هم مختارید که خودتون زحمت بکشید و مطالب حقیر را با ذکر منبع، به سایت خودتون انتقال بدین. اینکه روی "ذکر منبع" تاکید میکنم، نه بخاطر شنیدن احسنت و بارک الله ست، بلکه میخواهم اخلاقهای خوب ژورنالیستی بین خودمون نهادینه بشه. با مهر
حذفسلام
پاسخحذفاستاد موردی بود که می خواستم با شما در موردش صحبت و مشورت کنم
راه ارتباطی با شما غیر از اینجا پیدا نکردم برای همین اینجا مزاحم شدم
لطف بفرمایید راهنمایی کنید چطور می توانم با شما تماس بگیرم
حسین آقای عزیز، آدرس ایمیل من خدمت شما
حذفhosein.kafaii@hotmail.com
همه مطالب فوق العاده اند! عكس ها هم همين طور! دستتون درد نكنه!
پاسخحذف