۱۳۹۱ دی ۳, یکشنبه
۱۳۹۱ دی ۲, شنبه
۱۳۹۱ آذر ۲۹, چهارشنبه
۱۳۹۱ آذر ۲۶, یکشنبه
۱۳۹۱ آذر ۱۷, جمعه
۱۳۹۱ آذر ۱۵, چهارشنبه
سس پاستا Bolognese - دستور اصلی
سس پاستای Bolognese یکی از قدیمیترین و اصیلترین سسهای پاستا ست که روزانه چندین میلیون پرس از آن در "پاستا رستوران"های سراسر دنیا بفروش میرسد. این سس در دو نوع با گوشت و بدون گوشت تهیه میشود که در دستور زیر به نوع "با گوشت" آن اشاره شده، اما اگر دو ماده ی گوشت و تخم گشنیز را از آن حذف کنید، نوع "بدون گوشت" آن بدست میاید.