وقتی از پیتزا حرف میزنیم، به تنها چیزی که فکر نمیکنیم اینه که پیتزا بتونه "دسر" هم باشه.
اما اگر روی خمیر پیتزا بجای سس و پنیر، کره بمالید (که کار آسانی هم نیست و حوصله میخواد) و روش هم شّکر بپاشید و میوههای شیرین را هم به آن اضافه کنید و مدتی در فر حرارت بدین، دسر خوشمزهای میشه که همتا نداره.
من امروز غذا ی اصلیم پیتزا بود، دسر هم همینی را که در عکس میبینید بود، بعنوان اوردوور یا پیش غذا هم "سوپ پیتزا" خوردم.
آقای کفایی خیلی عالی بود...یادم نیست همچین چیزی رو کجا دیدم...نمی دونم خانم منتظمی داشت یا نه.البته نه به این اسم..نمی دونم..ولی یه نمه آشناست برام :)
پاسخحذفمرسی از این ایده بسیار جالب...حتما درست می کنم
نمیدونم خانم هانیه. اینجا چند روز پیش یک کمپین بود برای مبارزه با "دور ریخته شدن مواد غذا یی" که در سوئد به حدود ۲۰% رسیده، یعنی ۲۰% از مواد خام غذا یی که توسط خانوادهها خریداری میشه، در نهایت دور ریخته میشه. توصیه شده بود که آخر هفته در یخچال رو باز کنید و هر چیزی را که یکدونه ازش باقی مونده، یکدونه فلفل، یکدونه قارچ، یکدونه .......، روی خمیر پیتزا بریزید. از جمله برای میوههای باقیمانده هم این راه حل را پیشنهاد کرده بود. خط اول این پست را هم من عیناً از سوئدی ترجمه کرده ام. پیتزا غذا یست که همه نوع موادی را روی خودش جا میده و هر یک از این مواد رو آدم بتنهایی با یک گاز زدن میخوره و هیچوقت مزهها با هم قاطی نمیشه، فرق داره با موقعی که در یخچال رو باز میکنیم و یکدونه شلغم رو همراه با چند تا میگو بیرون میآوریم و در یک قابلمه میپزیم و در نهایت هم اون غذا رو به علت بدمزگی دور میریزیم. نمیدونم منظورم رو تونستم بیان کنم یا نه.
حذفهورا هورا..درستش کردم..بسیور بسیور عالی
حذفیعنی استاد بینظیرههههههههههه . هم عکس هم دستورش خیلی عالیییییییی . نوش جونتون .
پاسخحذفبه به خانم عارفه هم اینجا تشریف دارند.
حذفخیلی عالیه ... قبلا خوردمش
پاسخحذفالبته روش مارشمالوهای فسقلی هم ریخته بودند که خیلی خوب شده بود
نوش جون آقای کفایی
مرسی خانم عاطفه از اینکه گاهی به اینجا سر میزنید.
حذفیعنی این عالیه هااااا فک کنم بچه ها خیلی دوست داشته باشن باید حتما امتحانش کنم
پاسخحذفبسیار بسیار عالی بود خیلی دوست داشتم ممنون جناب کفایی عزیز
پاسخحذفNoosh jaanetoon
حذف