مواد لازم برای دو نفر:
- دویست گرم گًل کلم.
- دویست گرم هویج پوست کنده و تمیز شده.
- پنجاه گرم کره.
- نمک و فلفل و جعفریِ ریز خرد شده.
طرز تهیه:
گًل کلم و هویج را جداگانه (چون زمان پختهای متفاوتی دارند) در آب کم نمک بپزید تا حدی که بخوبی نرم شوند. داخل آبکش بریزید تا بخوبی آب و رطوبت آنها از بین برود. داخل کاسه و یا قابلمه هر دوی آنها را با هم با وسیلهای مثل گوشتکوب و یا ..... بکوبید و کره، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و بخوبی مخلوط کنید. جعفریِ خرد شده را روی آن بپاشید.
آخی .. نوش جونتون ... غذای سرکارتون بود آقای کفایی؟دورچین خیلی خوبیه ولی فکر کنم خیلی شیرین باشه...دستتون درد نکنه
پاسخحذفخانم هانیه، "خیلی " شیرین نمیشه. حتما میدونید که آدم بعد از خوردن گوشت، به یک چیز شیرین میل پیدا میکنه که بعضیها بعد از غذا چای با قند، کیک و شیرینی، مربا و یا انگور میخورند که این شیرینیِ هویج میتونه جای همه ی اینها رو بگیره.
حذفبه به من امروز داشتم فکر میکردم پلوی گل کلم با هویج درست کنم ! پوره اینا هم خوشمزه میشه هم خیلی خوشرنگ ! ما الان کوکو سبزی داریم مامانم توش گل کلم هم ریخت ! نمیدونم خوب بشه یا نه
پاسخحذف