شام چی داریم؟؟
پستهای پرطرفدار
پیش غذا، تاپاس و یا سس پاستای گیاهی با کدو سبز
این معجونِ خوشمزه در حقیقت یکنوع پیش غذا ی بین المللی به اسم Squash First Course هست که امروزه "چند منظوره" شده، بدین معنی ک...
آلبوم شماره ۶
بال مرغ لقمه ای
بال مرغ شاید یکی از لذیذترین قسمتهای مرغ باشه، گر چه خوردنش چندان آسان نیست و حتما باید انگشتان دو دست رو بکار برد. این دستور، خ...
آلبوم شماره ۵
۱۳۹۳ مهر ۲۴, پنجشنبه
دو نوع صبحانه
کنجد روی نیمرو، امتحان کنید
سالامی که برای مقابله با کلسترولِ مضرّ، در خودش گردو داره
برشهای نارنگی که سطحِ نه چندان زیبایِ ذرت را میپوشاند
۲ نظر:
da-capo
۱ دی ۱۳۹۳ ساعت ۵:۵۱
استاد کفایی گرامی خیلی وقته منتظر دستورات خوب شما هستیم.
پاسخ
حذف
پاسخها
پاسخ
ناشناس
۲۳ بهمن ۱۳۹۳ ساعت ۱۲:۳۶
عالییی. ولی شما خودت کجایی اقای کفایی.
پاسخ
حذف
پاسخها
پاسخ
افزودن نظر
بارگیری بیشتر...
پیام جدیدتر
پیام قدیمی تر
صفحهٔ اصلی
اشتراک در:
نظرات پیام (Atom)
استاد کفایی گرامی خیلی وقته منتظر دستورات خوب شما هستیم.
پاسخحذفعالییی. ولی شما خودت کجایی اقای کفایی.
پاسخحذف