پستهای پرطرفدار
-
آنچه که در اروپا (یا حداقل در سوئد) به "بیف" معروفه، در حقیقت همان کتلت خودمون بدون سیب زمینی است که با گوشت چرخ کرده تهیه م...
-
اگر به مرغ تازه و رسمی و از نژادِ خوب دسترسی دارید، بهتره که آنرا بجای سرخ کردن و یا کباب کردن، بروش زیر آبپز و با چلو کره سرو کنید ...
-
اون ماهی سفیدهای چرب و مفید و باارزشِ دریای خزر را در واقع ما با سرخ کردنهای بیرحمانه، بی ارزش میکردیم. باهاش "مقوا سرخ کرده...
-
خمیر ترش با "مخمر" فرق داره. مخمر در دو نوع خشک و تازه در بازار برای خرید وجود داره، اما "خمیر ترش" را فعلا فقط...
تولد لیلا عزیز مبارک ایشالا تولد صد سالگیشون در کنار استاد کفایی عزیز
پاسخحذفمرسی مرسی، محبت دارین شما
پاسخحذفتولد دختر نازنین و زیباتون مبارک، همیشه شاد و موفّق باشه
پاسخحذفمرسی خانم فرانک، ممنونم از شما
حذفزادروزدختر زیباتون شادباش
پاسخحذفاز شما ممنونم خانم هیوا
حذفتولد دختر گلتون رو تبریک میگم استاد. ایشالا سایه تون سالهای سال بالای سر خانواده تون باشه و سلامت و شاد باشین.
پاسخحذفهومن خانِ عزیز، ممنونم از شما
حذفtavalode dokhtar khanoome Golo nazetoon ro tabrik arz mikonam.movafagh o salamat bashan dar kenare shoma pedare honarmand.kash dastoore kaike Ziba va vasvase angizetoon ro ham gozashte boodid.
پاسخحذفسلام خانم مرمر، خیلی محبت دارین، ممنونم از شما. در باره ی کیک تولد در جواب خانم فرانک در یک کامنت به تفصیل نوشته ام. آخرین کامنت از پست "آشپز شدن چه آسان، آشپز شدن چه مشکل". بیزحمت به آنجا مراجعه کنید. امکانِ لینک گذاشتن وجود نداشت بدبختانه
حذف