پست‌های پرطرفدار

۱۳۹۲ مهر ۱, دوشنبه

همبرگر مخصوص


در گشت و گذاری که در سوپر مارکتهای ایران داشتم، متوجه شدم که در ایران اگر جوینده باشیم، همه نوع موادِ غذا یی را میتونیم در قفسه‌های فروشگاه‌ها پیدا کنیم، حتا فلفل سفید و آردِ سیب زمینی‌ را. اما در دیدار‌هایی‌ که از رستورانها داشتم ، متوجه شدم که غذا‌های معروف و محبوبِ خارجی‌ (پیتزا، همبرگر و لازانیا) را خیلی‌ بد و غیر اصیل درست میکنند و هر رستورانی یک ورژن از این غذا‌ها را اختراع کرده و عرضه می‌کند که با نسخه ی اصلی‌ آن تفاوت‌های آشکار دارد. بعنوان مثال نونِ پیتزا را با کیکِ اسفنجیِ غیر شیرین و همبرگر را با تعداد زیادی تخم مرغ و پیاز‌های درشت رنده شده درست میکنند و بفروش میرسانند. بطور کلی‌ شاید ایران تنها کشوریست که غذا‌های رستورانیِ آن بد تر از غذا‌های خانگی ‌ست.
باری، با اطمینان از اینکه تمام مواد خام غذا یی را می‌توان در ایران پیدا کرد، دستور جدیدی از "همبرگر" را بشرحِ زیر خدمت شما معرفی‌ می‌کنم:

مواد لازم:
- چهارصد گرم گوشت گوساله چرخ کرده با ۱۰% چربی‌
- دو قاشق غذاخوری آرد سیب زمینی‌
- یک قاشق غذاخوری پودر پیاز. شرکت‌های بزرگ همبرگر سازی مثل مک دونالد و برگر کینگ از پودر پیاز بجای پیاز استفاده میکنند.
- یک قاشق مربا خوری پودر سیر
- یک قاشق مرباخوری پودر فلفل سفید
- یک حبه بولیون (عصاره ی جامدِ گوشت) که در نصف استکان آب جوش حل شده باشه. اگر به صحّت و سلامتِ بولیون‌های ایران اعتمادی ندارید، از دو سه قاشق آبِ گوشت استفاده کنید
- دو قاشق غذاخوری تره و جعفری که بخوبی ریز شده باشند
- نمک به اندازه لازم

طرز تهیه:
مواد بالا را با هم ترکیب کنید و بخوبی ورز بدین. مایه را به شش قسمت تقسیم کنید (هر قسمت تقریبا ۹۰ گرم میشود که استاندارد است). همبرگر‌ها را بکمک قالب شکل دهید و یا اینکه با دست به آنها فرم بدین. در هیچ جایی‌ نوشته نشده که همبرگرِ خانگی حتما باید کاملا گرد باشد. در روغن و با حرارت ملایم سرخ کنید و یا اینکه روی آتیش زغال یا کباب پزه برقی‌ کباب کنید. 



همراه با نون مخصوص همبرگر، سس همبرگر و سایر سبزیجات میل کنید. نوش جان


۴ نظر:

  1. با سلام خدمت استاد کفائی بزرگوار. استاد میتونم نظرتون رو در مورد اون پیتزا بپرسم؟
    باتشکر - هومن شرافت

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. جناب شرافت، نسبت به پیتزا‌های دیگری که من از جاهای مختلف خریده بودم، خوشمزه تر بود. دستتون درد نکنه

      حذف
  2. نوش جان استاد. کاش میشد باهم میرفتیم و تازه ش رو میل میکردین. خیلی حسرت میخورم چرا بیشتر باهاتون نبودم.

    پاسخحذف
  3. به امید دیدار در ایتالیا یا سوئد

    پاسخحذف