پست‌های پرطرفدار

۱۳۹۱ خرداد ۳۱, چهارشنبه

کرفس پلوی اسپانیایی


مواد لازم برای دو نفر: دو پیمانه برنج، دویست گرم میگو ی پوست کنده، دویست گرم کرفس، سه پیمانه آبِ مرغ یا آبِ گوشت که بخوبی صاف شده




کرفس را به درازای یک تا یک و نیم سانتیمتر خرد کنید، بخوبی بشویید و مهلت بدین که توی آبکش، خشک بشن
 
بعد از خشک شدنِ کرفس ها، آنها را در یک قابلمه همراه با مقدار کافی‌ روغن مایع تفت بدین، دقت کنید که این مقدار روغن، تنها روغنی ‌ست که در این غذا مصرف می‌شه

 
برنج را بشویید، آب آنرا کاملا خالی‌ کنید و همراه با کرفس‌ها بمدت کوتاهی‌ تفت بدین. بعد از آن آبِ مرغ یا گوشت را (که لابد در فریزر پس انداز کرده اید) به آن اضافه کنید، نمک بپاشید و اجازه بدین که مثل کته آبش به اصطلاح بکار بره، یعنی‌ یکمقدارش جذب دانه‌های برنج و بقیه ش تبخیر بشه. اگر آبِ گوشت یا مرغی را که دارین کافی‌ نیست، میتوانید از آب معمولی‌ استفاده کنید. برنج‌های مخصوص دانه گردی برای اینکار در بازار وجود داره، اما برنج‌های معمولی‌ هم برای این غذا مناسب هستند


لحظاتی قبل از اینکه آب داخل قابلمه بطور کامل بکار رفته باشه، میگو‌ها را به آن اضافه کنید، با احتیاط هم بزنید و بگذارین مثل کته دم بکشه

موقع سرو میتونید به مقداری از غذا، زعفران اضافه کنید و بشقاب را با برگ‌های کرفس (که می‌شه مثل "سبزی خوردن" خوردشون) تزیین کنید




هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر