معروف است که آمریکاییها در "طبخ مرغ" حرف اول را میزنند و بیشتر از ده نوع روش و رسپی برای پختن مرغ دارند که "کنتاکی و سنت لوئیز" از معروفترینِ آنهاست. اما اینبار یک رسپی از یک هموطن غیور از خطه ی سرسبزِ مازندران رسپیهای آمریکایی را به مبارزه دعوت کرده. خانمها آقایان، این شما و این اکبر جووووووجججججه
۱۳۹۲ آبان ۲۶, یکشنبه
۱۳۹۲ آبان ۱۸, شنبه
شوید باقالی پلو همراه با یک نوع گوشتِ پخته
با این روش، "گوشتِ پخته" ظاهری بهتر و خوشمزه تر پیدا میکنه و مزه ی آن بصورتی در میاد که بوی گوشت کاملا گرفته میشه و فقط عطر زعفران به آن اضافه میشه، ضمن اینکه هیچگونه مزه ی جانبی مثل مزه ی سیر و گوجه فرنگی و رزماری و هویج و کرفس و غیره را با خود همراه نخواهد داشت. موادی که همراه با گوشت در قابلمه پخته میشوند، فقط نقش "بوگیر" را دارند و هیچگونه طعم اضافی به آن نمیبخشند
کشک بادمجون
کشک بادمجون را با "دستور شف ابراهیمی" درست کنید، بینظیره. ضمنا روی این عکس کلیک کنید تا جزئیات را بهتر ببینید