۱۳۹۲ مرداد ۳۱, پنجشنبه

سسِ پاستای تکمیل شده ی بولونز



چند وقت پیش در جایی‌ دیدم که یک آشپز معروف سوئدی به سسِ بولونز، خامه و دارچین هم اضافه کرد که در عمل این سسِ معروف را بسیار خوشمزه تر می‌کنه.

۱۳۹۲ مرداد ۲۳, چهارشنبه

مرغ‌های توپی‌ شکل


روش‌های طبخ مرغ، فراوان است و دستورهای زیادی در این باره در کتابها و وبلاگ‌های آشپزی وجود دارند اما بد نیست که به شکل آن هم کمی‌ تنوع بدهیم

۱۳۹۲ مرداد ۲۱, دوشنبه

کباب لقمه ای


کباب لقمه‌ای شکل جدیدی از "کباب کوبیده" است که زیبایی بیشتری به ظرف غذا می‌بخشه

۱۳۹۲ مرداد ۱۳, یکشنبه

پیش غذا، تاپاس و یا سس پاستای گیاهی با کدو سبز


این معجونِ خوشمزه در حقیقت یکنوع پیش غذا ی بین المللی به اسم Squash First Course هست که امروزه "چند منظوره" شده، بدین معنی‌ که غیر از پیش غذا، از آن بعنوان "تاپاس" و همچنین "سسِ پاستای گیاهی" هم استفاده میکنند.