۱۳۹۲ خرداد ۶, دوشنبه

کره ی طعم دار


جدیدا استفاده از "کره‌های طعم دار" در آشپزی خیلی‌ معمول شده

۱۳۹۲ خرداد ۵, یکشنبه

سبد‌های شکلاتی


به شکلات می‌شه بکمک مواد دیگر (در اینجا کورن فلکس) فرم داد و دسر زیبایی فراهم کرد

نان بربری


خوش بحال کسانی‌ که دنگ و فنگ پختن نون بربری در خانه را ندارند، پولی‌ میدن و نون داغ به خانه میبرند.

۱۳۹۲ خرداد ۲, پنجشنبه

جوجه کباب یونانی


روش یونانی برای مزه دار کردن گوشت جوجه قبل از کباب کردن آن. ضمن اینکه این نوع جوجه کباب شده را می‌شه حتا به حالت سرد هم مصرف کرد که در این صورت بهتره با سالاد مخلوط بشه

۱۳۹۲ اردیبهشت ۲۹, یکشنبه

یک نحوه ی سرو پیش غذا‌ها با استفاده از نان تورتیا



با استفاده از دو عدد نان تورتیا می‌توان پیش غذا‌ها و خیلی‌ از وعده‌های غذایی را به این شکل که از اختراعأت خودم است، برای مثلا یک زوج سرو کرد.

بیف "والنبرگ" همراه با سالاد سیب زمینی‌ و مارچوبه


آنچه که در اروپا (یا حداقل در سوئد) به "بیف" معروفه، در حقیقت همان کتلت خودمون بدون سیب زمینی‌ است که با گوشت چرخ کرده تهیه می‌شه و هیچگونه شباهتی‌ به "بیفتک" که با گوشت تکه‌ای درست می‌شه، نداره

یه دختر دارم شاه نداره


دیروز ۲۰۱۳ - ۰۵ - ۱۸ پارک شهرِ شهرمان

۱۳۹۲ اردیبهشت ۲۶, پنجشنبه

۱۳۹۲ اردیبهشت ۲۱, شنبه

استیک و نکاتش


این پست بطور ناگهانی و بر حسب ضرورت، تغییر نام پیدا کرد. لطفا به کامنت‌ها مراجعه کنید

۱۳۹۲ اردیبهشت ۱۷, سه‌شنبه

بهار آمد، بهار آمد، خوش آمد


یکی‌ از علائم "آمدن بهار" در اینجا اینه که بتونی‌ بیرون از خونه کباب درست کنی‌.

۱۳۹۲ اردیبهشت ۱۱, چهارشنبه

تهدیگ بال مرغ


هر وقت به عکس و دستوری از "ته‌دیگ بال مرغ" برخورد می‌کنم، نگران میشم

مرغ مزه دار شده با عسل و خردل


یکی‌ از روش‌های مزه دار (ماریناد) کردن مرغ قبل از کباب کردن، استفاده از عسل و خردل است که طرفداران خودش رو داره