tag:blogger.com,1999:blog-8653417539701604419.post4250882665076713677..comments2023-01-07T01:01:10.693-08:00Comments on شام چی داریم؟؟: آشپز شدن چه آسان، " آشپز" شدن چه مشکلHosein Kafaiihttp://www.blogger.com/profile/14175700633069317583noreply@blogger.comBlogger10125tag:blogger.com,1999:blog-8653417539701604419.post-3077468876145698632013-11-01T02:44:15.278-07:002013-11-01T02:44:15.278-07:00سلام خانم فرانک، کیک تولد دخترم را از بیرون گرفته ...سلام خانم فرانک، کیک تولد دخترم را از بیرون گرفته بودم و اسمش "sverige tårta" هست، اما درست کردنش در خانه خیلی راحته، سه ورقه کیک اسفنجی داشت که در بازار به Tårtbotten معروفه. بین این سه ورقه را خامه ی همزده (vispade grädde) ریخته بودند و همینطور سطح کیک را خامه کشیده بودند. بعد هم برادههای شکلاتِ سفید را روی کیک ریخته بودند که به سطح کیک چسبیده بود، آخر سر هم کمی florsocker (مثل خاکه قنده) روی آن پاشیده بودند، همین. اگر بافتِ اصلیِ کیکهای اینجا را با کیکهای ایران مقایسه کنیم، میبینیم که در ایران دو سوم کیک از کیک اسفنجی و یک سوم آن از خامه تشکیل شده، بر عکس اینجا دو سوم کیک خامه هست و یک سوم آن کیک اسفنجی ست.Hosein Kafaiihttps://www.blogger.com/profile/14175700633069317583noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8653417539701604419.post-41712869610191180652013-10-29T15:27:56.572-07:002013-10-29T15:27:56.572-07:00سلام ممنون آقای کفایی، والا من خودم یک سال و نیم ق...سلام ممنون آقای کفایی، والا من خودم یک سال و نیم قبل از اینکه بیام گیاه خوار بودم، ولی حرفتون رو قبول دارم درسته، در ضمن کاش دستور کیک تولدت دختر گلتون رو اگر براتون مقدور هست بگذرین لطفا. <br /><br />موفق باشینفرانکnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8653417539701604419.post-9885817220097036432013-10-26T02:51:36.051-07:002013-10-26T02:51:36.051-07:00سلام خانم فرانک، خوب هستین؟ من با توجه به شناختی ...سلام خانم فرانک، خوب هستین؟ من با توجه به شناختی که از همه ی امور زندگی در سوئد دارم، همیشه و همه جا گفتهام که گیاهخوارانی که در سوئد زندگی میکنند (چه خودِ سوئدیها و چه مهاجرین)، خیلی آگاهانه و صادقانه "گیاهخواری" را انتخاب کرده اند. البته معنیِ مخالف این گفته این نیست که گیاهخوارن در دیگر نقاط دنیا، آگاهانه و صادقانه دست به اینکار نزده اند، بلکه چون شناخت من از دیگر کشورها محدود و ناکافیه، این جمله را فقط در موردِ گیاهخوارنِ سوئد بکار میبرم Hosein Kafaiihttps://www.blogger.com/profile/14175700633069317583noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8653417539701604419.post-16348132142328937522013-10-26T02:28:40.828-07:002013-10-26T02:28:40.828-07:00محبت دارین خانم سالومه. من از این به بعد بطور مرتب...محبت دارین خانم سالومه. من از این به بعد بطور مرتب ب سایت و صفحه شما سر میزنم <br />Hosein Kafaiihttps://www.blogger.com/profile/14175700633069317583noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8653417539701604419.post-88584162191097465912013-10-22T14:11:49.920-07:002013-10-22T14:11:49.920-07:00خواهش میکنم. پیج رو یه 10 روزه درست کردم ولی سایت ...خواهش میکنم. پیج رو یه 10 روزه درست کردم ولی سایت رو یه دوسالی میشه ولی همیشه دستورهای غذایی شما را تو پیج شخصی ام شیر میکردم الان خوب راحت تره و تو همین پیج شیر میکنم البته اگه دوست ندارید لطفا بهم بگید.سالومهhttps://www.blogger.com/profile/04980653149023707266noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8653417539701604419.post-52528618213584070082013-10-22T13:23:55.242-07:002013-10-22T13:23:55.242-07:00سلام جناب کفایی، فکر میکنم آسانترین و شاید بهتری...سلام جناب کفایی، فکر میکنم آسانترین و شاید بهترین راه بدست آوردن ذائقه حساس و تربیت شده داشتن والدین با ذوق و آشپز خوب که بچه هارو از بچگی با آشپزی صحیح سالم طمعهای مختلف و آشپزی ملل آشنا بکنه، ولی خوب این دلیل نمیشه اگه یکی خانوادش اینجور نبود نتونه بدست بیاره، اگه علاقه بشه میتونه بره دنبالش ، ولی خوب به روحیه آدمها هم مربوطه، بعضیها همه چیز رو اسون میگیرم و وسواسی به غذا هم ندران، مهم براشون خوشمزگی و شاید قابل خوردن بودن بشه ولی بعضیها در همه چیز ایدهآل گرا هستن، که البته اگر یکی بخواد حرفهای بشه باید این طور هم بشه، در ضمن آقای کفایی من وجترین هستم، حیف که در این زمینه سلیقه مشرک نداریم ، با این حال به قدری وبلاگ غنی دارین که میدونم اگه بخوام دست بکار بشم کلی رسپی جدید هست برام. که حتا میتونم با بعضی تغیرات وجترینش کنم. faranaknoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8653417539701604419.post-25135267438550628552013-10-21T10:55:26.647-07:002013-10-21T10:55:26.647-07:00باز هم ممنون. قبلا نمیدونستم که شما سایت و صفحه ی ...باز هم ممنون. قبلا نمیدونستم که شما سایت و صفحه ی فیسبوکی دارین. با اجازه تون صفحه تون رو لایک و سایتتون رو لینک کردمHosein Kafaiihttps://www.blogger.com/profile/14175700633069317583noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8653417539701604419.post-65185914572014943012013-10-21T09:32:14.749-07:002013-10-21T09:32:14.749-07:00پر واضحه که با تجربه میتونید این ذائقه حساس را ترب...پر واضحه که با تجربه میتونید این ذائقه حساس را تربیت کنید ولی من یه اعتقادی هم دارم که هر شخصی باید اون استعداد ذاتی هم برای آشپز خوب شدن داشته باشه اینجور نیست که یکی یه دوره کلاس بره بعد فکر کنه همه فوت و فن آشپزی رو یاد گرفته. یه مثال هم بگم الان همه دوربین دارند اونم از نوع دیجیتال پس با یه کلیک همه میتونند عکس بگیرند ولی همه که عکاس نمیشند. سالومهhttps://www.blogger.com/profile/04980653149023707266noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8653417539701604419.post-14638295377606887952013-10-21T03:15:26.947-07:002013-10-21T03:15:26.947-07:00مرسی خانم سالومه، محبت کنید اگر مایلید به سوالی ک...مرسی خانم سالومه، محبت کنید اگر مایلید به سوالی که در آخر متن آمده هم جواب بدینHosein Kafaiihttps://www.blogger.com/profile/14175700633069317583noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8653417539701604419.post-13863455319351552212013-10-20T17:55:34.188-07:002013-10-20T17:55:34.188-07:00ممنون از این مطلبی که نوشتید من نمیدونم چه سایت و ...ممنون از این مطلبی که نوشتید من نمیدونم چه سایت و پیجی ولی نظرتون واقعا درسته.سالومهhttps://www.blogger.com/profile/04980653149023707266noreply@blogger.com