tag:blogger.com,1999:blog-8653417539701604419.post424990855792347021..comments2023-01-07T01:01:10.693-08:00Comments on شام چی داریم؟؟: ماهی سرخ شدهHosein Kafaiihttp://www.blogger.com/profile/14175700633069317583noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-8653417539701604419.post-70967003023976928862012-11-25T17:24:24.297-08:002012-11-25T17:24:24.297-08:00سلام جناب کفایی.به به من ماهی (که اگر اشتباه نکنم...سلام جناب کفایی.به به من ماهی (که اگر اشتباه نکنم استرومینگ است) خیلی دوست دارم.با این شیوه شما هم که دیگه معلومه عالی شده.اتفاقا دارم میرم شمال سعی میکنم حتما کولی بخرم و این برشته های خوشمزه را درست کنم.ممنون.در ضمن اون ساندویچ هم بسیار هوس بر انگیز است.mojganhttp://daarchin.persianblog.irnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8653417539701604419.post-9416062854304964452012-11-24T14:00:46.365-08:002012-11-24T14:00:46.365-08:00سلام آقای کفایی، من از کره و روغن مایع یا زیتون بص...سلام آقای کفایی، من از کره و روغن مایع یا زیتون بصورت جداگانه میخرم استفاده می کنم و مخلوطش رو تا بحال ندیدم. روغن مایع مانع از سوختن هم میشه. پس با این حساب زبان شمالی هم بلدید :)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/11856639815915987142noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8653417539701604419.post-56300901838285037672012-11-24T04:27:05.580-08:002012-11-24T04:27:05.580-08:00شما اینو می گین کثیف کاری؟؟ الان ما باید شرمسار با...شما اینو می گین کثیف کاری؟؟ الان ما باید شرمسار باشیم و با سری افکنده بگیم که کثیف کاری حین آشپزی ندیدین استاد :))))<br />من عاشق ماهی سرخ شده م...یام یامهانی شفhttp://hanichef.blogfa.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8653417539701604419.post-15250238073623532882012-11-23T23:26:36.156-08:002012-11-23T23:26:36.156-08:00سلام خانم زارا. بله کره و روغن مایع ترکیب خوبی بر...سلام خانم زارا. بله کره و روغن مایع ترکیب خوبی برای سرخ کردنِ همه چیز هست. شما آماده شده ش رو میگیرین یا اینکه خودتون این دوتا رو با هم قاطی میکنید ؟؟ چند وقت پیش در یک درمانگاه از مضرات مارگارین نوشته بود و آخرش هم اضافه کرده بود که "حتا مگسها هم از مارگارین بدشون میاد". بیشتر از چهل سال مارگارین در بازارها بود و مصرف میشد، تا اینکه جدیدا به مضراتش پی بردند.<br /><br />من خواهر بزرگم شوهرِ فومنی داشت و در همون شهر هم زندگی میکردند و ما خیلی زیاد از تهران بهشون سر میزدیم، بخصوص من چندین "تعطیلات تابستانی مدرسه" رو اونجا گذروندم و با همه چیزِ اونجا آشنا شدم :)Hosein Kafaiihttps://www.blogger.com/profile/14175700633069317583noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8653417539701604419.post-21118708949140392122012-11-23T23:06:15.220-08:002012-11-23T23:06:15.220-08:00سلام خانم لاله، قدمِ مهمان روی چشم :))سلام خانم لاله، قدمِ مهمان روی چشم :))Hosein Kafaiihttps://www.blogger.com/profile/14175700633069317583noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8653417539701604419.post-91902770807423272882012-11-23T16:51:21.892-08:002012-11-23T16:51:21.892-08:00خسته نباشيد،
ضمنا به نظر من اصلا كثيف كاري نكرديد...خسته نباشيد، <br />ضمنا به نظر من اصلا كثيف كاري نكرديد، خيلي تميز و مرتب***<br />راستي مهمون نمي خواين؟ :))Lalehhttps://www.blogger.com/profile/00316634256162012316noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8653417539701604419.post-48230343157529516222012-11-23T15:05:13.890-08:002012-11-23T15:05:13.890-08:00خوب اینطوری خوشمزه تره :) حال یکبار اشکالی نداره، ...خوب اینطوری خوشمزه تره :) حال یکبار اشکالی نداره، برای سرخ کردنش من کره و روغن مایع رو مخلوط می کنم چون کره خوشرنگش میکنه و روغن مایه هم نرم وتازه نگهش میداره. راستی شما چه خوب ماهی های شمالی را میشناسید :)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/11856639815915987142noreply@blogger.com