tag:blogger.com,1999:blog-8653417539701604419.post1517843699095437449..comments2023-01-07T01:01:10.693-08:00Comments on شام چی داریم؟؟: سبزی پلو ماهی + کوکو سبزی - رستورانیHosein Kafaiihttp://www.blogger.com/profile/14175700633069317583noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-8653417539701604419.post-12867224059618716812014-08-31T07:40:41.396-07:002014-08-31T07:40:41.396-07:00سلام، ممنونم از شما، محبت دارین، من پارسال بعد از ...سلام، ممنونم از شما، محبت دارین، من پارسال بعد از بیست و هفت سال دوری، به ایران سفر کردم و تصمیم داشتم بیرون از خانه فقط از اون ساندویچهای خوشمزه ی ایرانی مصرف کنم، اما با خوردن اولین ساندویچ، از اینکار برای همیشه منصرف شدم، چون ساندویچها را با نونهایی که اصلا خوشمزه نیست، درست میکنند، به این نونها "باگت" میگویند در حالیکه اصلا باگت نیستند و خمیر خیلی مضر و بافتِ فشرده دارند. قبلا ساندویچها را با اون نونهای بولکی (نان سفید) درست میکردند که با خمیر ترش درست میشد. خودتون در منزل ساندویچ کوکو سبزی درست کنید و با نونِ مناسب میل کنیدHosein Kafaiihttps://www.blogger.com/profile/14175700633069317583noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8653417539701604419.post-59896596283232836572014-08-31T06:26:45.370-07:002014-08-31T06:26:45.370-07:00با سلام : شما با تصویر این ساندویچ کوکوسبزیتان مرا...با سلام : شما با تصویر این ساندویچ کوکوسبزیتان مرا به دوران دور بردید که یکی از ساندویچ های مورد علاقه من و جیب من بود و گاهی هم چاشنی آن یک ساندویچ کتلت میکردم که دیگه عرش اعلا را طی کرده بودم . البته این دوران طلائی زمانی بود که من در ایران هنوز تحصیل میکردم و هنوز به مرز 20 هم نرسیده بودم . خیلی ممنون . با یادآوری خاطراتم .Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8653417539701604419.post-31444858099546997792014-03-30T03:58:52.594-07:002014-03-30T03:58:52.594-07:00ممنون از شما، موفق باشینممنون از شما، موفق باشینHosein Kafaiihttps://www.blogger.com/profile/14175700633069317583noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8653417539701604419.post-21952842783364064342014-03-30T02:46:25.918-07:002014-03-30T02:46:25.918-07:00عید نوروز و سال نو شما مبارک، امیدوارم سالی پر از...عید نوروز و سال نو شما مبارک، امیدوارم سالی پر از شادی ، سلامتی و موفقّیت داشته باشین. فکر کنم اشتباه من هم این بود که فکر میکردم هرچی تخم مرغ بریزم بهتر میشه و چون کریسپی دوست داشتم همیشه خیلی نازک میریختم، ایندفعه حتما به روشی که گفتین انجام میدم. خیلی ممنون از توضیح کاملتون. فرانکnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8653417539701604419.post-12702665203190276952014-03-30T00:14:51.866-07:002014-03-30T00:14:51.866-07:00سلام خانم فرانک، سال نو مبارک. ببخشید که جوابتون د...سلام خانم فرانک، سال نو مبارک. ببخشید که جوابتون دیر شد، مدتی به این وبلاگ سر نمیزدم. پیر شدهام و گاهی اصلا فراموش میکنم که وبلاگ دارم. سبزی کوکو را حتا اگر با این سبزیهای ناشناخته ی خارجی مثل Rocola و Mache درست کنیم، باز هم اسمش "سبزی کوکو" هست، اگر چه طعمِ دیگری دارد. اما در مورد سبزیهای خودمون اگر دقت کنید، میبینید که بهعنوان مثال سبزی قورمه خیلی شبیه به سبزی کوکو ست و کافی ست که به آن اسفناج و سیر اضافه کنیم. من هم اینجا در اکثر موارد از سبزی قورمه خشک استفاده میکنم و بعد از اینکه آنرا خیس کردم و آبش را چلاندم، به آن اسفناج فریز شده و سیر اضافه میکنم، این کاریست که اکثر رستورانهای ایرانی در اینجا انجام میدهند، شما هم میتوانید بدون نگرانی به سبزی خشک قورمه، اسفناج تازه و سیر تازه اضافه کنید. من پودر سیر و زرد چوبه را توصیه نمیکنم چون سیر بعد از خشک شدن و پودر شدن، کمی تلخ میشه و عطرِ سیر تازه را هم ندارد.<br /><br />اما در مورد مایه ی کوکو سبزی من دیدهام که در خانهها خیلی تخم مرغ به آن اضافه میکنند که این باعث میشه که کوکو سبزی هیچوقت کریسپی نشه، سطح آن برشته میشه اما وسط آن خام و آبکی باقی میمونه و هیچوقت نمیتونیم یک تکه ی بزرگ از آنرا با چنگال برداریم، چون سنگین و آبدار است و از چنگال میریزه پایین. همانطور که در بالا شرح دادهام تخم مرغها را یکی یکی به مایه اضافه کنید و وقتی دیدین که مایه غلظتِ ماستِ چکیده را پیدا کرد، از اضافه کردن تخم مرغهای بیشتر به آن، خودداری کنید. نحوه ی سرخ کردن هم خیلی مهمه و روغن باید داغ و زیاد باشه که خیلی زود مایه خودش رو بگیره و نیازی به آرد نباشه. ماهیتابهای را هم که انتخاب میکنید، باید اندازه ی متناسب با مقدار مایه کوکو داشته باشه بطوریکه ضخامت کوکوها بین دو و نیم تا سه سانتیمتر بشه. تکههای کوکو را بعد از سرخ کردن بطور عمودی در ماهیتابه قرار بدین تا قسمتهای برش خورده آن هم سرخ بشه و ظاهر خوبی پیدا کنند. موفق باشین، برای سوالهای بیشتر در خدمتتون هستم.Hosein Kafaiihttps://www.blogger.com/profile/14175700633069317583noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8653417539701604419.post-56995886478672348612014-03-19T03:04:44.829-07:002014-03-19T03:04:44.829-07:00سلام آقای کفایی ، مرسی از این پستتونها واقعا دوس...سلام آقای کفایی ، مرسی از این پستتونها واقعا دوست دارم کوکو سبزیهام مثل رستوران بشه. چندتا سوال داشتم ممنون میشم اگه جواب بدین. من با سبزیه خشک میخوام درست کنم، ولی دقیقا سبزی کوکو ندارم، سبزی اش و قورمه سبزی و جداگانه سبزیهای دیگه. خودم فکر میکنم که از سبزی قورمه سبزیم استفاده کنم و بقیه سبزی هارو اضافه کنم ، فقط آیا مشکلی نیست اسفناج تازه را قاطی این سبزیهای خشک کنم؟ و اینکه سیر ممولی یا پودر سیر میشه استفاده کرد؟ و اینکه کمی زرد چوبه نریزم به نظرتون؟ و برای اینکه مثل بیرون ترد و کاملا سرخ بشه ، بغل خودتون باید حرارت زیاد و احتمالا روغن زیاد . و یک سوال دیگه تو روغن مارگارین یا کره میشه ریخت که بهتر بشه؟ faranaknoreply@blogger.com