پست‌های پرطرفدار

۱۳۹۲ مرداد ۳۱, پنجشنبه

سسِ پاستای تکمیل شده ی بولونز



چند وقت پیش در جایی‌ دیدم که یک آشپز معروف سوئدی به سسِ بولونز، خامه و دارچین هم اضافه کرد که در عمل این سسِ معروف را بسیار خوشمزه تر می‌کنه.

۱۳۹۲ مرداد ۲۳, چهارشنبه

مرغ‌های توپی‌ شکل


روش‌های طبخ مرغ، فراوان است و دستورهای زیادی در این باره در کتابها و وبلاگ‌های آشپزی وجود دارند اما بد نیست که به شکل آن هم کمی‌ تنوع بدهیم

۱۳۹۲ مرداد ۲۱, دوشنبه

۱۳۹۲ مرداد ۱۳, یکشنبه

پیش غذا، تاپاس و یا سس پاستای گیاهی با کدو سبز


این معجونِ خوشمزه در حقیقت یکنوع پیش غذا ی بین المللی به اسم Squash First Course هست که امروزه "چند منظوره" شده، بدین معنی‌ که غیر از پیش غذا، از آن بعنوان "تاپاس" و همچنین "سسِ پاستای گیاهی" هم استفاده میکنند.