پستهای پرطرفدار
-
معروف است که آمریکاییها در "طبخ مرغ" حرف اول را میزنند و بیشتر از ده نوع روش و رسپی برای پختن مرغ دارند که "کنتاکی و س...
-
سرانجام، کمپین یک میلیون امضأ ملت بزرگ و غیور ایران نتیجه بخشید و سازمان جهانی یونسکو، مجبور به نامگذاری روز ۲۹ اسفند بعنوان "...
۱۳۹۱ دی ۳, یکشنبه
۱۳۹۱ دی ۲, شنبه
۱۳۹۱ آذر ۲۹, چهارشنبه
۱۳۹۱ آذر ۲۶, یکشنبه
۱۳۹۱ آذر ۱۷, جمعه
۱۳۹۱ آذر ۱۵, چهارشنبه
سس پاستا Bolognese - دستور اصلی
سس پاستای Bolognese یکی از قدیمیترین و اصیلترین سسهای پاستا ست که روزانه چندین میلیون پرس از آن در "پاستا رستوران"های سراسر دنیا بفروش میرسد. این سس در دو نوع با گوشت و بدون گوشت تهیه میشود که در دستور زیر به نوع "با گوشت" آن اشاره شده، اما اگر دو ماده ی گوشت و تخم گشنیز را از آن حذف کنید، نوع "بدون گوشت" آن بدست میاید.
۱۳۹۱ آذر ۱۳, دوشنبه
اشتراک در:
پستها (Atom)