پست‌های پرطرفدار

۱۳۹۱ آذر ۲۹, چهارشنبه

شکلات پنجره ای


این نوع شکلات رو با انواع و اقسام مغز‌های درختی (گردو، بادام، پسته) و همچنین پودر نسکافه، شّکر وانیلی و ........ می‌شه درست کرد.

۱۳۹۱ آذر ۱۵, چهارشنبه

سس پاستا Bolognese - دستور اصلی


سس پاستای Bolognese یکی‌ از قدیمی‌ترین و اصیلترین سس‌های پاستا ‌ست که روزانه چندین میلیون پرس از آن در "پاستا رستوران"‌های سراسر دنیا بفروش می‌رسد. این سس در دو نوع با گوشت و بدون گوشت تهیه میشود که در دستور زیر به نوع "با گوشت" آن اشاره شده، اما اگر دو ماده ی گوشت و تخم گشنیز را از آن حذف کنید، نوع "بدون گوشت" آن بدست میاید.